Олимпийска шампионка: Пандемията е божие наказание заради отношението към Русия

25.03.2020 / 16:18 14

Двукратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика Светлана Хоркина скандализира с изказване, че отлагането на олимпийските игри в Токио заради пандемията от коронавирус е божие наказание заради отстраняването на руския спорт, пише Блиц.

“От гледна точка на това, че имаме само един живот – това е правилно решение. Финансовите загуби, които можем да понесем заради отлагането на олимпийските игри, не могат да се сравняват с рискуването на живота. В тази ситуация трябва да се възползваме и да се подготвим подобаващо за делото в Спортния арбитражен съд, тъй като ще можем да върнем Русия на Олимпиадата“, заяви Хоркина.

„Според мен всичко се случи, защото не биваше да обиждат Русия и нашите спортисти по този начин. Все пак в нашия химн се пее, че Бог пази нашата земя. Считам, че това е божие наказание. А Русия продължава да показва, че е готова да помага на всички, тъй като разбираме, че само така се борим за общото добруване“, допълни 41-годишната бивша гимнастичка, която е с чин полковник от запаса на Руската армия.

През кариерата си Светлана Хоркина има два златни, четири сребърни и един бронзов олимпийски медали. От световни първенства е спечелила девет златни, осем сребърни и три бронзови отличия. Тя е и 13-кратна европейска шампионка по спортна гимнастика.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Darth_Revan (преди 1 седмица)
Рейтинг: 716 | Одобрение: -1139
ПраБългарино,такива са целият селски електорат на комунягите!Завист и злоба!Не постигнал нищо в живота,после успелите хора са му виновни!
Свинщина
0
0
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8018 | Одобрение: -92
Какви закони, какви властимащи, какви проценти, ти си леко шизо знаеш ли??? Аз не съм споменал от къде са тези 10000лв, не съм казвал дали са от строителството или производството, също не съм казвал за какво ги давам, но ти си по наясно от мен, да не би да се познаваме и аз да не знам?? Тръгна за жена ми да говориш без да я познаваш, какъв човек е, какво щяла да направи... ти си жалък комплексар, спри да говориш за хората без да ги познаваш, за да не ти кажа аз какво мисля за теб без да те познавам. Не съм казвал, че съм недоволен от доходите си, но щом ти си недоволен от твоите, отивай да работиш навън там дават повече, като си много способен отивай да се доказваш, стига си циврил и хленчил, стига си търсил проблема в другите, проблема е в теб.
0
0
милен (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9132 | Одобрение: 1162
 По спокойно СраБългарино, чак плюнки хвърчат от екрана, само изках да ти кажа, че с парите които си откраднал от труда на работниците си, да си купиш това, което не искаш, и не развивай теории за това, какво ще ти остане, като печалба, такива като теб си плащат % от печалбата на "властващите", за това че те са им осигурили евтина и почти безплатна работна ръка, чрез закона за минималната заплата, а като си толкова недоволен от печалбата си от 10000 лева на месец, започни да работиш за 1000 лева, като много други, но със сигурност няма да ти отърва, защото и скъпата ти жена ще започне да ти изневерява, след като нямаш пари, които си откраднал от работниците си.
3
0
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8018 | Одобрение: -92
Насранмилен, какви милиони печалби бълнуваш, аз да не съм Ковачки, Баневи или Божков, ти четеш ли какво ти пиша изобщо. Че не разбираш от бизнес е ясно, че не познаваш положението на повечето честни Бългаски производители също е видно, какво си ми се разпенил, аз ли съм виновен за кризата с корона вирус и за това, че си се забатачил.Избивай си комплексите на други. Като си много отворен кажи как да продам един продукт, на който себестойността му е 2 пъти по висока от тази на същия внесен от Турция или Китай?? Знаеш ли, какви милиони ще ти дам и какви 2 3 000лв заплати ще ми видиш посерко. Относно това, че работниците трябвало да се доказват, имам предвит новите работници, а бе ти някога управлявал ли си хора, бил ли си началник??? Те само гледат да скатават и да пушат цигари, също и да подбират по лека работа. Който е трудолюбив и можещ получава повече, не може куцо, кьораво и сакато да иска да получава голяма заплата без да се труди. Че то и аз искам да давам по 2000 3000лв заплати, що не го правя знаеш ли ???? ми щото няма оборот за такива пари, конкуренцията внася евтини стоки без ддс, без мито, а аз плащам и ддс и мито и осигуровки. Това че държавата нехае за Българските производители, не съм виновен аз, това че сте ниско платени пак аз ли съм виновен нАсранмилен. В момента масово са на около 1000лв 1200лв бруто заплати, ако трябва да им дам по 2 3 000 лв това означава, че трябва да имам двойно, тройно повече обем на поръчките. Като си много отворен да те направя търговец или управител да ми покажеш как стават нещата, как ще извадиш големи печалби, като конкурентите ти ще те накарат да продаваш с печалба от стотинки, да видим как ще плащаш ддс, осигуровки, заплати и разходи и да видим накрая какво ще ти остане. Цяла Европа фалира барабар с големите си богати фирми, тръгнал тука на умен да се прави, ти не знаеш къде се намираш и за това си зле.
0
2
милен (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9132 | Одобрение: 1162
 СраБългарино, не коментарът ти да изтрият, а всички робовладелци, като теб да се изтрият от лицето на Земята, ние ощетените трудолюбиви хора дълго ще ви помним, най малко за това, че сте ни ограбили труда и живуркате богато за наша сметка и за това да кажа, че след като си ограбил труда, чрез ниски заплати "нали чакаше работниците ти да ти се доказват, в продължение на 1 година, докато си дават здравето и силите, за да ти свършат работата, от която ти ще спечелиш милиони левчета", ти си напълнил банковата си сметка с милиони крадени от работниците пари, от където трудолюбивите хора, трябва да вземаме кредит с голяма и непосилни лихва, от тези пари, които е трябвало да ни се платят във бид на заплати по 2-3000 левз на месец, но за това че си откраднал парите на работниците си, си купи с тях това, което не искаш. АМИН.
1
3
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8018 | Одобрение: -92
Изтрили са ми коментара, но  .....  Аз отговарям за себе си, за другите не се обръщай към мен, а към тях. Не всички работодатели са робовладелци. Избивай си комплексите на някой друг, дамо ти олекне.
1
3
милен (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9132 | Одобрение: 1162
 СраБългарино, явно злорадстваш на чуждото нещастие, така правите всички робовладелски изчадия, доволен ли ще си, ако са ме "ритнали" от работното ми място.
2
2
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8018 | Одобрение: -92
Срамиленчо, работниците са ми като семейство, работил съм с тях още като съм бил малък и съм израснал с тях на работа, за някой съм като син, за друг съм като внук. Какво ме вълнува минималната заплата колко била, хората като си заработят 800 900лв и като им сложиш 400лв осигуровки и данъци става средна за района, а минималната е 610 бруто, демек давам двойно. Освен това съм приготвил заплати за 3 месеца, ако няма оборот компенсирам с пари от други дейности, които не са свързани с работниците. Теб ритнаха ли те от работа, като гледам как си се разпенил, май ще ходиш да гледаш къде зимуват раците.
0
3
милен (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9132 | Одобрение: 1162
 СраБългарино, след като си робовладелец, кажи колко % отчиташ в общината, след като чрез закона за минималната заплата са ти осигурили евтина работна ръка, за да вземат твоите работници кредити с голяма лихва от банките от парите, които е трябвало да им дадеш за заплати, а ти си живуркаш като цар с откраднатите от трудолюбивите хора парици.
3
3
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8018 | Одобрение: -92
Браво на Веско Монев, добре го каза...Ухилен
0
4
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 27380 | Одобрение: 4425
A за обидите към спортистите,наверно допинг скандалите има в предвид.Е и там се осраха,сто пъти ги хващат. За всички спортисти важи -без допинг.Я питайте наш'те щангисти заради кого изгоряха в Сеул......
4
2
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8018 | Одобрение: -92
Русия ще спаси света!!!
2
9
Варна (преди 1 седмица)
Рейтинг: 71762 | Одобрение: 35642
добре че са руснаците да ни отворят очите за нещата да ни спасят от лошия запад да ни нахранят да ни облекат да ни излекуват
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
0
6
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 27380 | Одобрение: 4425
А може би заради Крим,Източна Украйна.....за Сирия наверно,за дослука с Турция... 
2
6
Darth_Revan (преди 1 седмица)
Рейтинг: 716 | Одобрение: -1139
ОвцЪ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Свинщина

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама