От полицията за „Петел“: Блъсната жена във Варна е пресичала булеварда неправилно

12.07.2018 / 13:55 17

снимка "Петел"

Все още не е ясно колко тежко е пострадала жена, блъсната преди около половин час на бул. „Владислав Варненчик“ в района на Образцов дом, каза говорител на полицията във Варна за „Петел“.

От пресслужбата на ОД МВР уточниха, че блъснатата е пресичала платното на неправилно място, въпреки че на кръстовището има подлез, както и ограждения. Обстоятелствата около произшествието още се изясняват. В инцидента участва и автомобил „Рено“, чието стъкло е счупено от удара.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
14
Mitko (преди 7 месеца)
Рейтинг: 1786 | Одобрение: 331
Ето я една от главната причина, защо подлези са не добра идея за града. Имаме много възрастни хора, хора с тежки чанти, майки с колички, с велосипеди, за всички тези хора подлези не са доступни, всичко това провакира хора да пресичат неправилно и в същото време шофьори не очакват че хора ще пресичат там, защото няма зебра. Като резултат става още по-опасно. И от другата страна, колкото по недоступна пешеходна среда за хора, толково повече имаме автомобилен трафик, значи и толково повече ще имаме катастрофи.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама