Пеевски след призива за оставка: Това е неприемливо и невъзможно

10.07.2024 / 22:17 13

Снимка Булфото

По-рано днес почетният председател на ДПС Ахмед Доган призова председателя на ДПС Делян Пеевски да подаде оставка. Това стана ясно от прессъобщение от пресцентъра на Ахмед Доган.

Ето какво последва след това: 

 

Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност. Но! Дори и да е така, какво се случва? Така председателя на ДПС Делян Пеевски отговори на призива на почетния председател на партията д-р Ахмед Доган, който поиска той и петима членове от ръководството да се оттеглят.

"Реминисценции от отминали времена, в които "отгоре" с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони. Това ли е апотеозът на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава. За съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят  ще погледнат най-меко казано с недоумение", допълва Пеевски, видя bgonair.bg.

"Оценките, които са дадени са несъстоятелни, а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни. И какво!? До какво ще доведе това искане?! В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех!? И кой ще понесе отговорността пред тези, които ни гласуваха това доверие и възложиха на нас надеждите за собствения си живот!? Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго", пише още председателят на ДПС.

"Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си. Не съм предател! Държа на думата си. Оттук нататък пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало, в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората. PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало", завършва Пеевски.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 359420 | Одобрение: 59740
Този който не го бива за нищо, е способен на всичко.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
Голям праз (преди 1 седмица)
Рейтинг: 37267 | Одобрение: 6332
Пак ще го напиша: Баща му се отказа от него преди много години, майка му - преди около 4-5 години!!! Интересно ми е - Що зза хора са тези, които още не са се отказали от него?!?!?!?
2
0
Радостин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 144593 | Одобрение: 7008
Ще пада голяма калъчка.Чакаме.
Всеки да си получи заслуженото !
3
0
ас (преди 1 седмица)
Рейтинг: 156056 | Одобрение: 24586
момчета коледа дойде по рано тази годинаАнгелчеАнгелчеАнгелче. стига сме го хранили този вече е време за коленеУхиленУхиленУхиленУхилен.
4
1
kjk (преди 1 седмица)
Рейтинг: 62004 | Одобрение: 8044
Орден Стара планина трябва да получи Пеевски, ако наистина съсипе и ДПС!!!Ухилен:errm:;)След като разсипа КТБ, Булгартабак, ИПК Родина, Лафка, съдебната система и прочие разсипани бизнеси!!!Болест;)Усмивка Неговият покорен слуга Винету дори ще се отрече от него!!!:devil::wassat:Ангелче Служебното правителство поголовно назначава кадри на ДПС в областните управи и в цялата държавна машина, ще се отреже дори от досегашния си главатар- Прасчо!!!;)ШокиранНамусен
5
1
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 141747 | Одобрение: -1828
Коледаааа!
6
1
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 359420 | Одобрение: 59740
Не е приключил курса, докато не го видим да цвърчи в тавата с Уй в зурлата....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
1
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 96819 | Одобрение: 31074
Пратих жената да ми купи още пуканки. Заформя се пореден рунд и трябва да съм готов. Касата бира съм я поръчал още вчера,сал пуканки нямах, ама се надявам  жената да купи достатъчно ,за да ми стигнат...Чакам да се включи и прокуратурата ,която пък се държи като куртизанка за ухажване, някое и друго съдийче и още ред боклуци ,купени по нощите. Кефско ми е! Тва,турските сериали ,ряпа да ядат.Бледнеят пред тази сага ,в която всеки обича другия ,ама с наточен нож зад гърба. Апогеят ще бъде ,ако се свика Национална конференция ,на която кочовете ще се кюскат до край.Зрелището е гарантирано и е безплатно! 
4
1
cron1 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 91264 | Одобрение: -9091
Прасчо приключи курса... Срещу Доган не се рита...:devil:
Марио Кроненберг
4
1
Серж (преди 1 седмица)
Рейтинг: 182689 | Одобрение: 36119
Няма да свърши добре това дебелото мУньченце! 8-) Май ще скача от балконЯ по никое време...:wassat:
6
1
Off Road (преди 1 седмица)
Рейтинг: 26364 | Одобрение: 6569
Обърка се този климат, Коледа доде през юли.
6
1
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 359420 | Одобрение: 59740
По-възможно е да се разкрачиш в тавата с цвекло в гъза и лимон в зурлата, шопар неден.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
1
kjk (преди 1 седмица)
Рейтинг: 62004 | Одобрение: 8044
Нещо му настръхна  четината на Прасчо???;)Намусен:errm:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама