Петър Волгин: Хората гласуват за Борисов, защото той е еманация на народа, той прилича на повечето от хората

29.06.2020 / 20:42 6

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Кадър 7/8 тв

Тези скандали от последните седмици далеч не са единствените. Може би от десетия ден откакто Борисов е на власт, още от първия мандат, скандалите заваляха. Спомнете си Суджекгейт, Хасковогейт, Кумгейт и много други. За всеки такъв скандал в другите странин управлението би си подало оставката или би било принудено да си тръгне. Борисов не само не си подава оставката, той продължава да управлява, а и да печели избори. Разбира се най-грандиозният скандал е Апартаментгейт - това нанесе такъв удар върху партията, че изглеждаше сякаш тази партия никога повече няма да помирише властта. Така би било логично. ГЕРБ обаче само няколко месеца след това спечели и европейските, и местните избори. И тук всеки нормален човек се пита - защо? Работата е там, че според мен повечето хора, които гласуват, харесват Борисов, защото повечето хора много приличат на него или той прилича на тях. Той наистина е човек от народа, това не е клише, той е еманация на този народ. Много хора го сравняват с Тодор Живков, който навремето също беше еманация на българския народ с простотиите, които говореше, с лакардиите, със смешките. Същото прави и Борисов сега. 

Това коментира в ефира на 7/8 тв журналистът Петър Волгин. 

Именно по тези причини хората си гласуват за него, избират си го, обичат си го. Но в един момент това ще свърши, защото всяка любов свършва. Просто той успява да съблазни народа и да го накара да гласува. Това е тайната на успеха му, няма друго, коментира журналистът.

Разбира се всеки човек има право да не хареса нито една партия, както и да не отиде да гласува. Когато ти не гласуваш за никого, ти реално се лишаваш от мнение за това, което се е случило в държавата, защото ти си абдикирал от своята отговорност. Ти като абдикираш, други пет човека ще отидат и ще си изберат кой да управлява, посочи той.

БСП в момента е най-демократичната партия у нас, въпреки всички проблеми и глупости, които правят. Това е факт. Вторият човек в партията излиза срещу първия в партията и открито заявява, че не си харесва лидера, че ще му вземе мястото и нищо не му се случва, коменитра той.

От друга страна всяка партия, която се е прегърнала с ГЕРБ изтича в мръсната вода. Но продължават да го правят, защото явно желанието за власт е по-силно от чувството за политическо самосъхранение, допълни Волгин.  Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 50456 | Одобрение: 19286
Ацтеките и инките са имали  обичаи, по време на беди да принасят своите вождове  като жертвени животни ,за да измолят милостта на боговете! Нищо не намеквам...Само казвам-красиви обичаи!!! Ангелче
2
2
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 134948 | Одобрение: 333
Що се отнася до Борисов, всички виждаме, че за посредствения човек посредствеността изглежда велика.....а неговите близачи не се различават по нищо......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
0
Чичо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 37092 | Одобрение: 5427
Има известна истина. Някои тъпанари доживяха премиера да е тъп колкото тях.
0
0
4udovi6teto (преди 1 седмица)
Рейтинг: 29852 | Одобрение: 8312
Тоя журналист ни взе за калинки.
Валери Станков
0
3
стоян (преди 1 седмица)
Рейтинг: 2826 | Одобрение: -7134
в грешка си цървулче.....Главния има и пари и то много, за разлика от бай тошо - собствени - КЕШ
0
1
ас (преди 1 седмица)
Рейтинг: 38263 | Одобрение: 11848
е  това го приемам като убида. ас имного от хората които познавам не са безформени нагали и пълени идиоти.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама