Петър Волгин: Три положителни резултата от изборите

03.04.2023 / 09:47 4

Кадър ФБ

Журналистът от БНР Петър Волгин обяви, че е доволен от резултатите от изборите.

Той изтъква три причини да бъде щастлив днес.

Първата е, че ПП-ДБ не са спечелили, втората е, че проруската партия "Възраждане" отчита солидна подкрепа и третата е, че партията на Слави Трифонов, която "торпилира един кабинет" отново влиза в парламента.

Ето какво пише Волгин:

Три положителни резултата от изборите:

1. ПП/ДБ загубиха. Тоест неподплатеното с нищо високо самочувствие беше наказано. Как беше там, седем партии, седемдесет и седем NGO, седемстотин седемдесет и седем някакви други неща се обединиха и отново греда! По-нисък резултат и по-малко депутати имат обединени, отколкото когато самостоятелно се явяваха. Това показва, че повечето гласоподаватели са разумни и не вярват на инфантилни послания, като тези от предизборната кампания на ПП/ДБ

2. "Възраждане" вече е трета политическа сила и е партията, която е увеличила най-много резултата си в сравнение с последните избори. Защо това е важно? Защото "Възраждане" е единствената партия, която се осмелява да се изправи срещу евроатлантическото статукво, налагано безогледно от най-влиятелните медии. И въпреки тази неистова пропаганда, става ясно, че в България има немалко хора, които са достатъчно смели, за да протестират срещу официозните клишета.

3. ИТН влизат в парламента. Партията на Слави Трифонов заслужава адмирации дори само заради факта, че торпилира един кабинет, чийто премиер освен закононарушител, се оказа и напълно случаен и неспособен политик. Наистина имахме късмет, че този министър-председател беше бързо натирен. В противен случай кой-знае още какви неприятности щеше да донесе на България.

И последно изречение. Забелязвам, че жълтопаветният коментариат силно страда. А това, без съмнение, също е повод за радостЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
sn1p3r (преди 10 месеца)
Рейтинг: 13280 | Одобрение: 2645
Как боли... Усмивка)
п-и-к е най-ибрикчийската медия. Ако имаше някаква журлаистическа етика, щяха да забранят недоносчето на Недялко.
3
0
Off Road (преди 10 месеца)
Рейтинг: 20924 | Одобрение: 5434
Простичко и ясно, лесно смилаемо за всички, с изключение на сектата. Сектата си знае своето - който не е с нас е с Путин или е корупционер. 
1
4
Радостин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 122849 | Одобрение: 3989
Долен, мръсен  подстрекател . Ако сме нация на място отдавна да си осъден за предателство  и да тъкаш затвора. И там ще те пратим, чакат те.
Всеки да си получи заслуженото !
2
3
Вин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 4613 | Одобрение: -637
Българо говорящите руски гниди начело с Вольгин, дали могат да сметнат и сравнят общия процент на открито русоробските партии в парламента след тези избори?! Грубо под 25% за Вгъзраждани и БСП - трябва да си голям идиот, за да твърдиш, че има успех за ватенките!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама