Пейо Филипов: За да разберем дали изобщо бягат бежанците, трябва да разберем какво носят със себе си

22.09.2022 / 17:15 4

Редактор: Виолета Николаева

"Не искам да деля хората, но когато има основни човешки ценности като правото на живот и ти си против това, оправдавайки го с някаква великооктомврийска идея, ти не заслужаваш да бъдеш общество", каза по Нова тв музикантът Пейо Филипов за решението на Путин.

"Относно бежанците, за да разберем дали изобщо бягат, трябва да разберем какво носят със себе си. Иначе той не е бежанец от война. Можеше да си вземат жените."Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

1
4
Радостин (преди 3 дни)
Рейтинг: 56408 | Одобрение: -362
Милене, много си прав.
Всеки да си получи заслуженото !
1
4
милен (преди 4 дни)
Рейтинг: 26866 | Одобрение: 3546
 Един познат прави профили на нашите богаташи, като ги заснима с камера на главната улица ,със скъпите им по 100- 200000 хилядарки коли, защото и те след време ще избягат от Родината ни под формата на страдащи бежанци и ще търсят убежище в чужди Държави, където е отишла майка му за да му праща по 1000 лева на месец и казава че няма да се отърват от народната любов на българите, които са избягали в чужбина, заради това че им ограбват трудът и им плащат по 20% на месец от заработката а остраналите 80% ги крадът чрез закона за минималната заплата и КНСБ и ПОДКРЕПА.  
11
4
Серж (преди 4 дни)
Рейтинг: 61227 | Одобрение: 8807
Да. Само като им видиш колите, с които са избежали и препълнените колички в Кауфланд и Лидл....и ти става ясно, колко бедни и нещастни "бежанци" са...Да не говорим за младежите по на 20 - 21 години, които крещяха "Слава Украини", но предвидливо се ометоха за да не ги мобилизират  за защита на Родината им...
11
3
makeo (преди 4 дни)
Рейтинг: 18444 | Одобрение: 7069
Едва около 10% напусналите Украйна са бежанци. Останалите са икономически емигранти и измамници. За по 200 евро украински туроператори предлагаха няколко месечни безплатни почивки под формата бягащи от войната бежанци. Ай сиктир! 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама