Пирати от Бургас с лодка нападнаха кораб в морето

17.06.2021 / 12:45 10

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

България скоро може да придобие слава като Сомалия. 

Атаките на кораби от страна на пирати са присъщи за определени морета и океани, но се оказа, че са възможни и по Българското Черноморие. 

Опит за пиратско нахлуване в кораб, застанал на рейд в бургаския залив, вдигна на крак служители на девет държавни институции. Инцидентът е станал в ранните часове на 7 юни, а според данните на Съвета за сигурност на бургаските пристанища, лодка е потеглила от плажа в крайния ромски квартал на Бургас – „Комлука”. Имало данни за незаконно разположени рибарски лодки и постройки, а ивицата е обсипана с отпадъци.

Това доведе представители на девет държавни институции на проверка по заповед на областния управител. Оказа се, че опитът за атакуване на кораб не е инцидент.

„Получих информация, че предходни години е имало дори не само опити, а и разбити сейфове от капитански каюти”, каза Асен Бонджев, заместник-областен управител.

На място представители на Гранична полиция и Жандармерия установиха лодки, които не са регистрирани в „Морска администрация”, а собствениците им не успяха да ги скрият. Комисията, проверила района, ще прецени каква ще бъде съдбата на въпросните плавателни съдове. 

При акцията нямаше арестувани хора, пише nova.bg.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Роботрон, много си прав - наистина мангал не е от етноса , а от душата. Ако минете по ул. Дубровник ще видите такава цигания и мизерия , че ще се чудите къде се намирате. На няколко места има пиански сборища и таксиметраджии, които са като прошляци надолук към булеварда покрай малките магазинчета е дива гмеж - селяния и долнопробност! Мангласка работа на 100% ма от чисти българи. 
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
0
1
Уйо (преди 2 години)
Рейтинг: 43205 | Одобрение: 7925
Корабите да идват във Варна. Тук пирати няма.
0
0
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 88375 | Одобрение: 130
галерии!!!:woot::silly:Ухилен
2
1
robotron2000 (преди 2 години)
Рейтинг: 30400 | Одобрение: 5510
циганин е етност, мангал е състояние на душата...  аз познавам българи дето са по мангали и от мангалите.. и много странно повечето са таксимертови шофьори, дали в тая професия е плюс да си мангал не знам!!! ама факта е факт, и да не ви харесва, не го прави по малко факт!!
3
1
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 145439 | Одобрение: 22974
лм ас бих казал че ти си мангал ама не изкам да обиждам мангалите.
0
1
robotron2000 (преди 2 години)
Рейтинг: 30400 | Одобрение: 5510
тъкмо щях да кажа, не ми било пирати, най било мангали..  а пиратите или свалят порно от торентите, или английската корона им плаща за да грабят испански галерии по моретата.. Кде видяхте пирати!!!! туй са чисти мангали, търсели нещо да краднат..
5
4
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 145439 | Одобрение: 22974
вижте какво стана след 10 години герб. докараха ни на нивото на сумалия.БРАВО БОИКО БРАВО ГЕРБ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама