Пламен Христов: Очаквам президентът Радев да ме подкрепи за кмет на София! Манолова е просто харизматичен телевизионен герой

24.09.2019 / 08:13 7

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

 

Кадър Нова тв

Президентът Румен Радев в словото си прад Народното събрание обяви, че той ще застане зад всеки един политик, който не работи за собствени или тясно партийни интереси. Надявам се, че той ще удържи на думата си и ще застане зад мен, защото смея да твърдя, че аз ще бъдат точно такъв политик. Това заяви в студиото на Нова тв кандидатът на ВОЛЯ за кмет на София Пламен Христов.

Много се изненадах, че при всички тези проблеми, които имаме в София, ни се предлагат старите муцуни отпреди десетилетия. Тези, които са участвали в управлението на държавата и на София и не са се справили, пак се кандидатират. Ако Фандъкова твърди, че е успешен кмет, какво казваш на хората, като заявяваш, че при следващ мандат ще смениш екипа си!? Манолова пък е един харизматичен и интересен телевизионен герой. Едва ли някой храни илюзиите, че телевизионните герои са същите в реалния живот като това, което показнат на екрана, коментира Христов.

Това, което мога аз, е да създам добър екип. Ако са добри експерти няма значение дали са роднини или съседи. Аз мога да създам екип и да го мотивирам да работи, мога да го контролирам и мога да покажа, че този екип постига резултати и то бързо, заяви той.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
19
Наблюдател (преди 2 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
Другото дете на стоглавата хидра Нексус, на подиума се възкачи и "правда" взе да раздава.:blink::'( Няма не искам, няма не мога, слушайте и трИперете.:wassat: От устата му мъдрости се леят, бистри като планинско поточе.Шокиран Вие с шепи бързо гребете и като аперитивче преглътнете.Усмивка Че думите му са остри - пеперливи, но са много правдиви.8-) Вервайте му братя християни, от устата на ГерП и неговите КалинкиВие лъжа и злъч не ще да чуете!;) Кажете само веримъч и кротко глава наведете, и с оптимизъм в бъдището се заредете.Ухилен    
4
5
Орман (преди 2 години)
Рейтинг: 7440 | Одобрение: 2945
За разлика от женчовците  в България, Мая Манолова Е МЪЖКО МОМИЧЕ!! Т.Е ТЯ ИМА ТВЪРДИЯТ ХАРАКТЕР НА НАШИТЕ ПРЕДЦИ. НЕ НАШИТЕ ПРЕДЦИ, КОИТО СА БИЛИ МЪЖЕ ПО ХАРАКТЕР, А НЕ САМО ПО ПОЛОВИ БЕЛЕЗИ.
3
7
ДИВАКА (преди 2 години)
Рейтинг: 24300 | Одобрение: 4005
ЕЙ,КОНДУКТОР ..АМА ТОВА Е ПОДЛОГАТА ВИ ВОЛЯ..ТО ,КОЯ ПАРТИЯ ВИ НЕ Е ПОДЛОГА..ДОРИ И НАЧАЛНИКА ВИ ДПС..Е ,ТЕ СА ПО- КУРНАЗ ,ЩОТО КОМАНДИРА Е ОТ ТЯХ..А ОНЯ С БЕБЕШКАТА ФИЗИОМУТРА..НАИСТИНА БЕ НАЗНАЧИЛ ЦЯЛАТА СИ РОДА..ЩО ДРУГИТЕ ДА НЕ ГО НАПРАВЯТ ,КАТО КОМУНИСТИТЕ ОТ ГРОБ..Изплезване:devil::alien:                                        

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама