php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Пловдивският митрополит Николай благослови ГЕРБ и Бойко

08.07.2021 / 11:06 10

Кадър Б.Борисов, ФБ

В предизборната кампания на Бойко участват и много духовници от българска православна църква. 

Изглежда за пръв път обаче църквата директно застава зад определена партия на изборите. 

"Заради делата ни в полза на вярата и църквата Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай ни благослови и подчерта, че всичко направено за църквата е за хората." Това написа във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с митрополит Николай.

"Владиката сподели, че често миряните го питат за кого да гласуват, но тъй като няма право да им отговори директно, той ги съветва да изберат партиите според делата им - дали биха затворили църквите на Великден и Коледа, дали биха се подигравали в телевизионно шоу с Бог, църквата и вярата и дали биха променили Закона за вероизповеданията, който уреди редица въпроси на духовенството и останалите вероизповедания.

Негово Високопреосвещенство изрази благодарност и за изградените десетки нови църкви и манастири и за ремонта на съществуващите", добави Борисов.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
Пешо от Виница (преди 2 месеца)
Рейтинг: 75878 | Одобрение: 26073
Наскоро имах срещи с обикновените представители на църквата-свещеници в региона. Бедно живеят ,за разлика от владиците, пък да не говорим за Николайчо. С ролекс и мерцедес. Алчен и себелюбив.Нарцис и завистлив като жена. Обидчив като изоставената любовница на известен, местен партиен лидер.  Разликата между владиците и редовите свещеници е огромна  като пропастта между бедните и богатите в България. И...грозно ,но факт. Наскоро подпомогнах с парични средства обикновен свещеник, получил инфаркт ,диабет и нефукциониращи бъбреци.А той ,милият, за църквата се ми говореше...не за себе си. А владиката знае...,но нищо не беше направил. Или...свещеника ,кучетата го яли. Грозна работа! Не ми се продължава да пиша  за църковния клир.
3
0
Дедо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 8349 | Одобрение: 3649
Варна, прав си, ама за едни много отдавнашни времена, когато е имало царе по нашите земи, но сега ? Освен, ако допускаш, че Багдатският, пардон, Банкянският крадец е цар на всички българи...Или,ОНЯ, сега се сетих- за другият крадец- Мадритския...и него,нЕкои,го брояха за цар на българите....
0
10
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 31698 | Одобрение: -16067
Айки, кажи да дъртия комунист Рашков, да спре да лъжи по новините с фалшиви новини, нали той забърка църквата в тази предизборна кампания, която води или ти това не го знаеш?
5
0
Варна (преди 2 месеца)
Рейтинг: 89394 | Одобрение: 38654
Православната църква винаги подкрепя Царя. Затова се казва Цезаропапизъм. Царят дава парите за църквата, той наначава патриарха. патриархът крепи вярата на хората в царя. смирение пред силния на деня - това проповядва православната църква. 
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
5
0
ajki (преди 2 месеца)
Рейтинг: 1130 | Одобрение: 280
   църквата не може да има политически пристрастия.....трябва да е неутрална....къде е патриарха да вземе отношение...
В.Бянова
6
0
Варна (преди 2 месеца)
Рейтинг: 89394 | Одобрение: 38654
Дедо, такова нещо като Независима българска църква никога, ама никога, не е съществувало от приемането на християнството насам
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
5
0
Дедо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 8349 | Одобрение: 3649
Егати дървеният шоп... Тиквата от Банкя не се посвени да забърква и Независимата Българска църква в предизборна агитация.... То не, че специално този митрополит Николай е читав, ала нейсе....
2
10
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 31698 | Одобрение: -16067
защо църквата не е против бойко, тя защо не споделя мислите и вълненията на народа, дори напротив, тя го подкрепя. явно има защо асче.
5
0
Сивия (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3214 | Одобрение: 329
ЩЕ ИМ ПРЕСЪХНЕ КРАНЧЕТО НА МАЗНИТЕ ЧЕРНОКАПЦИ С РОЛЕКСИТЕ ,И КОПРИНЕНИТЕ РАСА ...!!!  ДА СИ ГИ ИЗХРАНВА ГОСПОД !!!:devil:
Яденето,е полезно за храносмилането !
4
3
ас (преди 2 месеца)
Рейтинг: 73895 | Одобрение: 16630
църквата нали беше неутрална???

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik