Посолството на САЩ с извънредна новина за изтребителите F-16!

17.06.2019 / 15:46 22

Днес Отделът за военно сътрудничество към Посолството на САЩ в София официално представи на българското Министерство на отбраната предложениe за сключване на договор, съдържащо евентуално споразумение за придобиването от страна на България на осем изтребителя F-16 Block 70, въоръжение и свързаните с него системи за дългосрочна експлоатация и поддръжка, както и цялостна подготовка на пилоти и помощен персонал, пише Блиц.

Това се казва в официално изявление на посолството на САЩ в България изпратено до медиите, което публикуваме без редакторска намеса.

"Посолството на САЩ използва възможността да изрази задоволството си от работата на българската делегация от военни и финансови експерти, които гарантираха, че предложението за сключване на договор е съобразено в най-голяма степен с изискванията на Българските военновъздушни сили. Съединените щати очакват финализирането на този договор с правителството на България в съответствие с българските процедурни изисквания"."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
47
64
Наблюдател (преди 11 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
 - ,, ....а ми отвръщаш с куп обидни фрази и епитети от интимен характер ....." Нааканият  --------------------- Ами - ,, Каквото повикало, такова се обадило."  ......  - ,, На зло куче - зъл прът." Мунчо.Гняв   .......  Нааканият ( Мунчо) кълне Ян, ... Нексусът кълне мен!!!!:dizzy: А'бе  Вие (гербаджийчета), да не сте завършили по съкратената процедура Сф.Духовна Семинария????:'( Много професионално го правите, де директно, де индиректно.Ухилен:silly::silly:
50
63
Наблюдател (преди 11 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
- ,, ...  то значи си ЕНИЧАР !    " нааканият --------- Дума, ...дума отваря. Ще ти стигнат ли силите да ми отговориш : - Каква е разликата между еничар и .... арнаутин ?????  Ангелче   ---- п.п. Не пиши с УДЕБЕЛЕНИ - букви,:dizzy: че Нексусът се дразни много, ГнявГняв.....  а е и много - лют, ще те изплющи.Усмивка  За мен се прави изключение, .... защото ме обича като брат!Ухилен
50
63
Наблюдател (преди 11 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
- ,, ...........После Нексуса -мексуса . Гледай кой е мерзавеца на сайта ? Гледай кой е мерзавеца на сайта ? " - нааканият   --------  А за морски-я не позна , Аз съм Мунчо, -  бабаита! УхиленУхиленИзплезване    Еее .. и,  сега какво правим ???Ангелче ШЪ мЪ стреляш ли или жиФ ще ме дереш?????8-)  .... Забрави да добавиш и себе си чадо,  с това = нексуса-мексуса =. То една глава,  .... кое по-напред. - ,, Акъл море, глава шамандура ."   Та,  за броячите де. -  ,, Третият закон на Нютон гласи, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие." Не съм го срещал Нютон, че да го попитам - така ли е или лъжат . ;) Изплезване
52
64
Наблюдател (преди 11 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
- ,,... Едно въпросче да ти отпера право в червеното задниче ?    "  - наакания    ------  Зрасти бе Мунчоооу. ШокиранУсмивка Преди да си зададеш въпроса ще ти отговоря : -,, Виж му акъла, па му крой шапката!!!!" А  политическите ти убеждения са : - ,, Прилягат му като на свинче, ... звънче.УхиленУхилен  Сега ще питаш ли или ще си замълчиш в неловко мълчание????? Ангелче
14
9
Дедо (преди 11 месеца)
Рейтинг: 6774 | Одобрение: 3274
...." изрази задоволството си..." - дрън-дрън и други подобни глупости... Цената, да кажат цената - това е важното  !!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама