Предизборната битка във Варна мина всяка граница. Появи се грозен надпис на централен булевард

21.10.2019 / 15:30 9

снимка: "За Морската", Фейсбук

Политическото съперничество във Варна мина всяка граница. Дни преди местните избори, който ще са тази неделя, на стената на новото трасе на бул. „Васил Левски“ се появи обиден надпис за един от кандидатите за кмет.

Вандалският акт има за цел да дискредитира кандидатът на ПП ГЕРБ и досегашен кмет на града Иван Портних. След обвиненията в медии в Израел към него (www.20il.co.il/0303-2/newshaifakrayot.net),  че е пиянствал и е налетял на служителка в хотела,  които Портних отхвърли, сега се появи надпис, който гласи, че "друса".

Това не е първият надпис, който се появява като политическа провокация на най-новия булевард във Варна. През юли там също имаше драсканици, този път не срещу варненския кмет, а срещу партията му – ГЕРБ. Те бяха спешно премахнати.

Въпреки че трасето е осветено през нощта, по него постоянно минават коли и поне се предполага наличието на камери, засега не е известно да са заловени вандалите, които са автори на подобни надписи.

Групата "За Морската" пусна снимка от мястото.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
Радослав (преди 4 години)
Рейтинг: 6293 | Одобрение: 1638
Камерки по целия булевард задължително. Работещи обаче и не само за скорост.
Губим България ,хораааа....
10
3
Atna (преди 4 години)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 2239
Много бързо го махнаха. Иначе "х*й" може да прочетеш из целият град...
15
4
Mercenary (преди 4 години)
Рейтинг: 47466 | Одобрение: 11156
Друса новият булевард.
11
2
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 53017 | Одобрение: 17147
Ами не са излъгали.Минавах по бул.Портних,около 13.30 ч.тъкмо го почистваха надписа.
13
4
Sand (преди 4 години)
Рейтинг: 13861 | Одобрение: 4696
Вярно е, грозен е надписа. Но полицията и прокуратурата трябва да се самосезират и проверят съдържанието на изписаното. Какво друса Портних , череши , сливи , дюли ,дренки ! Трябва да се установи и жудожника , за да му се даде правилна насока в рисуването и писането по стените . Все пак се касае за кандидат кмет , ако не друса правилно и качествено , за къв чеп ни е като управник ? Тези неща художниците трябва да ги обективират след обществото максимално красиво и разбираемо , а не така с грозен надпис !
16
3
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 94923 | Одобрение: 30628
 Във Варна  не е трудно да станеш дзвездъ. Трудно е да поддържаш дзвездния имидж. А не на всеки се удава. Но виж – на наш Иванушка – отръки му иде. Идат избори. Местни. Колко хора ще излязат откъде ли не, за да се включат в надпреварите. Някои от тях са щатни на всеки вот. Няма значение за какво. Такава масовост може да има само пред кварталната ни кръчма, в която са обявили промоция: на всяко кебапче-бутилка водка поднесена от Милка Манлихерата. Кметската заплата е около 2 бона. Но при толкова желаещи човек започва да се чуди-Уай? (по евроатлантически). Дали няма нещо по-така в този пост?  Нещо, а-у, далаверка? Как да кажем? То корупцията в БГ-то е като извънземните-всички знаят, че съществуват, ама никой не ги е виждал. Иначе я борим. Корупцията, не извънземните…Огледайте се и си направете сами оценка къде и как живеете и кой ще ви краде. Че ще ни крадат, то е ясно , ама ако може да бъде по-малко.Нъл тъй, кмете, че то гледам паветата от фирмата на тъста ти ...едни такива никакви. Питам майсторите на улицата  що така, пък те се усмихват и ми отговориха така: „С пръдня боя искат да правят”Бря, пак не можех да схвана, а те милостива дообясниха, че  в паветата просто няма достатъчно цимент....затова и още несложени са напукани. Аууууууууууууууу, браво. Мирише ми на далаверка?
26
3
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 94923 | Одобрение: 30628
Пък как се хвали ,че от бивш личен шофьор на Илия Павлов е израснал  до Кмет....Браво!Минал през бизнес инкубатора на хотела , със страхотен тъст  на "Хидрострой"....Пей сърце!! Умен чиляк .... Ангелче
45
39
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
Истинате е по-грозна от надписа. Портних не става за кмет. Трябва да се сезират някакви органи да не бъде допускан до изборите изобщо такъв човек. Оставете му пороците, но общината е набълбукана с 300 милиона заеми. Кой ще му плаща масрафите
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама