Президентът Радев се обяви за нов тип управление на държавата: Време е за социалното и икономическо възраждане на България

15.05.2020 / 10:36 1

Проведох среща с експерти, за да инициираме стратегически дебат не за възстановяването на България, а за социалното и икономическо възраждане на България. Това е големият дебат. Следващата дискусия през юни ще е на тази тема. Какви реформи и нормативна база са ни необходими за нашия бизнес?

Защото той ще ни изведе от кризата. И най-вече какъв тип на управление на държавата е необходим, за да се случи всичко това. Днешната дискусия е основополагаща.

Това каза президентът Румен Радев на среща по темата за справяне с последствията от  коронавируса.  Радев допълни:  „Важно е да синхронизираме действията си с Европа, защото ние сме отворена икономика и когато нашите мерки закъсняват от другите или са неработещи, това срива и без това ниската конкурентноспособност. Ние рискуваме повишаване на миграцията и нов демографски срив.

Положителното е, че тази криза извади на преден план нашите добродетели. Благодаря на хората, които вместо страх, проявиха здрав разум, дисциплина, солидарност и отговорност към другия. Това е един безценен капитал, който трябва да съхраняваме и развиваме. Ние можем да преодолеем тази криза и да сложим край на негативизма. Можем да заемем достойно място в европейското семейство, каквото ни се полага“.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
4
петково (преди 6 месеца)
Рейтинг: 3273 | Одобрение: -172
Като му знам съветниците е ясно какви ще са и предложенията за "възраждане". празно бърборене на един празен зелен чорап.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама