Проф. Николай Слатински: Защо Борисов не помага на "Левски" с лични пари от ИПОН, а ще го прави с пари на данъкоплатците?

10.03.2020 / 12:56 11

Бойко Борисов: Тотото може да помогне на "Левски"!

А защо точно на този отбор? И защо премиерът постоянно помага именно на този отбор?

Ах, да! Защото е заклет левскар!! Но щом това е от лично пристрастие, то защо го прави с публични финанси? Защо не го прави с лични средства? Или поне с пари на "Ипон"? Така се върши злоупотреба с ресурси на данъкоплатците, а те никога не са гласували парите им да се наливат в частно дружество! Това е неморално, недемократично, несправедливо и незаконно!

Това коментира проф. Николай Слатински във Фейсбук, цитиран от liberta.bg.

Ако има пари за даване, по-добре да не се изливат като вода в пясък и да се хвърлят на вятъра, а да се дадат за деца с увреждания, за животоспасяващи операции на нуждаещи се хора, за онкоболни, за детски отделения в болници, където е адска мизерия и се гонят хлебарки и мишки.

И последно, какво става с така прокламирания футболен феърплей, след като 30 години всяка власт глези и налива грижи и милиони за синия отбор, а червения си плаща като поп и надплаща като враг на народа... Защо преди няколко години толкова щедрият с нашите пари премиер не помогна на ЦСКА, а със зле прикрито задоволство наблюдаваше как отборът играе в аматьорската група с Чико и Германея!?

Коментар на проф. Николай Слатински във Фейсбук

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
зрител (преди 4 седмици)
Рейтинг: 1100 | Одобрение: 280
аз мисля че Лудогорец е отбора признат в България
0
4
Голям праз (преди 4 седмици)
Рейтинг: 8085 | Одобрение: 2740
Yann. мислех те за доста интелигентен, но с тези лични нападки ми падна в очите. Но на въпроса - чии пари харчеше ЦСКА - народни или лични. Може би БНА беше частна и някой я спонсорираше, че претендирате какво сте построили? Можи  би не става въпрос и за моите данъци, които съм плащал? Можете да имате претенции за нещо, построено след 1990 год. от някой спонсор, дотогава всичко е построено с държавни пари. И сега - Софийска община ще "помага" за стадиона??? Общината дали се допита до избирателите дали са съгласни? И изобщо наздраве и хубава вечер!
4
0
Пешо от Виница (преди 4 седмици)
Рейтинг: 44835 | Одобрение: 17970
Ако не беше смешно, то щеше да бъде жалко...Но, нали живеем в театъра на абсурда? И Батмана се изживява като турския султан,до момента в който европейските му господари решат,че такъв шут като него вече е им омръзнал!!! Трагикомично с една дума!!!8-)
2
4
Голям праз (преди 4 седмици)
Рейтинг: 8085 | Одобрение: 2740
[url=https://petel.bg/profile/42e70e38a91a663ad493c7102bfc4f76.html][/url] Маскирания, изобщо не ме интересуват измислените "български футболни отбори", дори ако изчезнат, няма да забележа. Въпроса е в законноста : Както заради "Лафка" промениха тти закона, така да регистрират ЦСКА-София промениха не само законите, но ѝ направиха цяло ново първенство, за да може хибрида да участва. И според Вас не са "помагали" на "чорбарите"??? Много интересно!!! И пак повтарям - В БЪЛГАРИЯ НЯМА ФУТБОЛ, ИМА СПОРТНИ ИДИОТЩИНИ!!!
0
6
Голям праз (преди 4 седмици)
Рейтинг: 8085 | Одобрение: 2740
Ами защото да регистритат ЦСКА-София промениха цялото законодателство, опростиха задължения за 30-40-50 милиона, които останаха на гърба на народа, и сега се пенят за приемници на ОРИГИНАЛНОТО ЦСКА!!!! ПРИЕМАТ ИСТОРИЯТА, НО НЕ И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!?!?!?!?!
3
0
уйчо (преди 4 седмици)
Рейтинг: 12712 | Одобрение: 1232
Който може да рита, да пичели, който не - да духа супата и да не чака някой да му снася. 
7
0
Варна (преди 4 седмици)
Рейтинг: 71736 | Одобрение: 35636
как защо. Във всяка диктаторска държава с робски народ диктаторът възприема публичните пари и самите хора като своя собственост и може да си прави каквото иска с тях. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама