Путин: Русия пренасочва своя износ и внос към нови пазари

28.11.2022 / 14:56 3

Кадър Труха

Русия пренасочва своя износ и внос към нови пазари, тъй като международната търговия е в криза, каза руският президент Владимир Путин на форум за междурегионално сътрудничество с Казахстан в понеделник, съобщават руски медии, предаде Кросс.

„Особено внимание се обръща на развитието на съвместна транспортна и логистична инфраструктура, премахването на ограниченията, които възпрепятстват търговията и инвестиционния обмен. Това е особено важно сега, когато международната търговия е в криза. Имайки предвид това, Русия изпълнява мащабни мащабни мерки за пренасочване на експортно-импортните си операции към нови пазари", посочи Путин.

Освен това, продължи Путин, се работи по оборудването и подобряването на ефективността на новите основни международни коридори: Изток-Запад и Север-Юг.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 127963 | Одобрение: 23668
И на КавалоАнастимир тоже....:devil:
7
6
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Кой е Дмитрий Дробницки, какъв е? 🙂 Ами, той е г-н Никой, и не е никакъв. Плямпало което понякога изказва "експертното" си мнение в две-три предавания. 🤷‍♂️ У нас, това е все едно България да следва линия на външна или вътрешна политика по мнението и светогледа на измисленяци като Харизанов, Бимбалов и др. случайници от техния калибър. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
3
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12594 | Одобрение: -1296
Преди само 5 дни Дмитрий Дробницки заяви в предаването на Соловьов, че май е време да се помисли за денацификация на Казахстан. Ден по късно обявиха и, че Армения е измислена несъщестуваща държава. Може би Путин, има предвид, че ще изнасят "денацификация" и за други пазари освен Украйна???

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама