RNS.bg: Структурата на Жени-ГЕРБ във Варна се разпада

14.09.2020 / 18:34 6

илюстрация: ПП ГЕРБ

Фракцията Жени в партия ГЕРБ – Варна, е пред пълен разпад, след като десетки дами са подали заявления за напускане на структурата. Всички те се отказват от членските си карти заради пълната абдикация от идеите, с които са учредили партията и са работили през годините, предаде rns.bg.


Част от подадените заявления вече са уважени и подалите ги са освободени от членство в ГЕРБ. За по-голямата част предстои заявленията да се прегледат на изпълнителна комисия и да бъдат уважени.


Принципно никой няма право да държи когото и да е като член на някоя партия. Просто е необходимо да се спази процедурата, за да бъде официализирано напускането ни, споделиха част от представителките на Жени-Варна.

 

25-ма членове от ГЕРБ - Бойчиновци напускат партията
Решението ни да напуснем е премислено и напълно мотивирано. Две са главните причини за него. Първо – изцяло сбърканата кадрова политика на ръководството на ГЕРБ. Второ – идеите и принципите, с които учредихме ГЕРБ, поне от 7-8 години все по-малко се припокриват с делата. Напоследък противоречията между едното и другото са непреодолими и непоправими.


Заради сбърканата кадрова политика не остана и капка от ентусиазма, с който започнахме. Постоянно се лансират непознати хора – нови и за ГЕРБ, и за структурите, и за избирателите. На практика се оказа, че едни работим за частната слава и ползата на други.


Всеки път, когато сме питали защо се правят такива безпринципни действия, ни се отговаря, че ръководството така е решило. Кое е ръководството и дали наистина така е решило, или във Варна някой си решава нещо и го лансира като чуждо, знаейки, че няма как да проверим каква е истината.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

1
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
ХАххаха.. Абе сега като се разпада ГРОБ, такива като Лошият, ПраСелтака, Уя, Чалмата, какво ще правят? При кого ще ходя, кой ще ги вземе? Жени - ГЕРБ се разпада, Мъже - ГЕРБ се разпада. Педерасти - ГЕРБ и те ще се разпардят и не знам ... тия "членове" кой ще ги вземе?! 
4
0
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 99803 | Одобрение: 3
Хаяхаха,да се стиковат и право групово в сливенския,докато има места с хубав изглед.Много ми се иска да са там!
0
2
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 66438 | Одобрение: -3997
Мараба ПешоУхилен
5
0
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 88344 | Одобрение: 28954
Ех, х...уйчо! Ти ,сега за членовете ли се затревожи? Немой така,че ще се объркат Айшетата в маалата!Ухилен
0
4
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 66438 | Одобрение: -3997
Ми Курнелия обра членоветеУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама