Ръководството на ЦСКА отговори на Любо Пенев с доста ирония

03.05.2019 / 19:28 3

Ръководството на ЦСКА не остана длъжно на вече бившия "червен" треньор Любослав Пенев. "Армейците" публикуваха своето становище за раздялата между двете страни, която този следобед сюрпризира футболната ни общественост, пише "Топспорт".

В написаното от столичани прозира изключителна ирония, която на моменти граничи и с подигравка към легендата на гранда. В редовете по-долу от ЦСКА ехидно "благодарят" на Пенев за постигнатите "уникални" резултати и въведения голям "професионализъм" в клуба. От "Българска армия" зададоха и няколко важни въпроса към Ел Голеадор.

Ето какво публикуваха от клуба на официалния си сайт:

Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,

Ние, ръководството на ЦСКА, сме Ви дълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте изключителен професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за уникалните резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на ниво. И то на доста добро ниво, надхвърлящо няколко пъти това на цялото ръководство заедно. Благодарим Ви за просветлението!

Не сме съгласни единствено с "търпението и справедливостта", за които споменавате. Защото ръководството по никакъв начин не Ви е дало повод за това съмнение. Все пак Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме единствено и само с Вас. Много Ви молим, г-н Пенев, за да е картината напълно прозрачна, като сте казали "А", кажете и "Б" и го подкрепете с необходимите доказателства и факти, за да е ясна на цялата армейска общност!

КОЙ Ви беше яростна опозиция? КОИ бяха некоректните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!

Уважаеми Г-н Пенев, очакваме Вашите искрени отговори и напътствия. Също така сме готови да Ви приветстваме по всяко време на "Армията", Вас и екипа ви, за да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и компетентност до европейски и световни висини!

Вие сте завинаги в нашите сърца, г-н Пенев! Само ЦСКА!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
14
Наблюдател (преди 4 месеца)
Рейтинг: 8107 | Одобрение: -2323
Вземал много пари, ....... ами ще ги вземе като му ги давате. Иначе г-н Л. Пенев е някакво недоразумение сред футболните треньори. Аз не бих го препоръчал дори за треньор на = Девня =, а камоли за ЦСКА !!!   Както е казал народът : ,, От всяко дърво, свирка не става."
13
3
Бай Ландо (преди 4 месеца)
Рейтинг: 449 | Одобрение: 149
Където и да отиде чичовото все се осира,така че и този път мина без изненади..
13
6
Yann (преди 4 месеца)
Рейтинг: 30994 | Одобрение: 12694
Като го знаят какво лайно е, що го направиха треньор? Та това да не му е сефтето? Толкова ли няма треньори в България, че ЦСКА върти Любо Пенев и Стойчо Младенов вече по няколко пъти? Футболист може и да е бил, ама като треньор е кръгла нула. Все съдиите му виновни. Все противника играел прекалено навито... Чичо му беше футболист и треньор. Тоя поне за второто не става.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама