Разследващи: Петима са били на мястото в мола, където е убит варненецът

17.03.2015 / 21:10 20

Мъжът, който беше открит мъртъв във Варненския мол, не е бил бездомник. Той е бил шизофреник, но си е пиел редовно лекарствата, а в мола били свикнали с него, тъй като редовно се разхождал там. Това разказа пред "Блиц" изпълнителният директор на търговския център Иво Генов. Разследващите също потвърдиха, че той не е провокирал по никакъв начин охранителите и те са го пребили напълно без причина.

Информацията, че мъжът е починал от естествена смърт, както беше обявено първоначално, е подадена на дежурния в търговския център от охраната. Камерите в мола пък показват, че на местопрестъплението е имало петима души, сред които и началникът на екипа на охранителнителната фирма. Трима обаче са нанасяли ударите. Според една от информациите, буквално са го били на почивки. Цялата "беседа" е продължила два часа. 

Срещу охранителите Ангел, Красимир и Цветан е повдигнато обвинение за предумишлено убийство по хулигански подбуди. Изпълнителният директор Иво Генов каза, че не знае тримата да са имали други нарушения и е потресен от случилото се. Във фаталния ден не е бил на работа, тъй като бил болен. 

Цветан, който има най-малък стаж в охранителна фирма "Джи Ем секюрити", е племенник на бивш служител на спец звеното към полицията СПООР. Той работи в мола едва от три седмици. Красимир работи във фирмата от година и половина, а скоро щял да се жени за продавачка в един от магазините в мола. Ангел е с най-дълъг стаж като охранител, той е в мола от три години. 

При разпитите в полицията двама от арестуваните са отказали да говорят, защото били уморени и в шок. Един от тях обаче се съгласил да съдейства и дори допълнил, че ако се налага ще допълва показанията си.

От съдебна медицина потвърдиха, че варненецът е жестоко пребит и е починал вследствие на побоя.  

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
силветърс (преди 6 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
оставете човека да почива в мир,занесе истината за смъртта в гроба си
13
0
AISBERG13 (преди 6 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
Няма значение кой на кого е роднина! Факт е, че са изроди! Нормален човек не може да бъде толкова жесток! Знаели са, че човека не е агресивен и са го пребили - УЖАААС!!! МАКСИМАЛНА ПРИСЪДА ЗА ТАКИВА ЧУДОВИЩА!
18
3
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Веднага всички да ги арестуват. Да им вземат и лиценза на охранителната фирма. Да осъдят и охранителите и охраняваштата фирма. Нека да има псъдени поне на 10 гид. затвор.
7
2
RADI (преди 6 години)
Рейтинг: 2502 | Одобрение: 1522
Ами то всичко си пише подробно в петела, ама който не чете...
6
6
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Сега гледах репортаж по случая ... Убили са го 3-ма охранители на МОЛ-а ! Помислили го за клошар, ама не бил ... Вчера казаха, че бил умрял от естествена смърт. При аутопсията обаче се видяло, че е убит.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik