Ревизоро за Портних: Кметът знаел как да си направи кампания, но не знаел как да съобщи за аварията в езерото

29.05.2020 / 10:15 3

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Мръсните води на Варна продължават да се изливат към днешна дата във водите на езерото. Това заяви екоминистърът Емил Димитров по Нова телевизия. Той освен това категорично посочи Община Варна за отговорна както за справянето с аварията, така и за уведомяването на населението.

Ревизоро припомни хронологията на събитията и цитира в ефир кореспонденцията между МОСВ и община Варна. В част от нея министерството уведомява общината, че тя трябва да се грижи за тръбопровода. След въпрос на водещия Виктор Николаев защо изтичането на фекалии е скрито от обществеността, министър Димитров направи следния коментар:

„Абе и аз чух, че кметът знаел как да си направи кампания, ама не знаел как да съобщи за тръбопровода, ама не е мой проблем да съм кмет“.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
0
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 96252 | Одобрение: 30947
Дреме му на кметчето! Нъл си има нечисти българи,които да го защитават?! Подхвърли им по няколко гроша за домашнярка и е готов! "Невидимото кметче",тъй го наричаме във Варна. А в Кестрич? "Ахмачето,благодетел на нечистите мисирки". Щото и такиви си имаме тук във форума. То, цяла България разбра,че в морето се изливат фекалии,сал кметчето и мисирките,които го обслужват се правят,че морето е чисто като сълза!
10
0
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
Портних не го пипат защото е дете на Мултигруп и Илия Павлов като Пеевски и Влади Горанов. Отгледани да да доутрепят страната
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
10
0
Blue hills (преди 4 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Е дано вече кметчето да си понесе последствията, а не както досега по неудобни теми "ни чул, ни видял".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама