Румен Дечев: Опитват се да фалшифицират изборите във Франция

13.04.2022 / 20:03 2

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Политологът Румен Дечев коментира по 7/8 тв защо изборите във Франция са важни за съдбата на Европа и на целия свят:

"Изборите във Франция се провеждат в обстановка на жестока борба между глобализма и опитите на народите да отхвърлят неговия похлупак. Те са опит за пробив в тоталното господство на глобализма поне в Европа и Атлантическия свят. Точно от тази гледна точка те трябва да бъдат преценени и да ни е ясно, че тук не става дума за системи, а за борба с всякакви средства. Тези избори се фалшифицират в полза на Емануел Макрон.

Вие си спомняте, че когато той дойде на власт, започнаха най-мащабните протести, които Франция в новата си история е преживяла, това са жълтите жилетки, които последната година бяха сменени от протестите срещу пандемичните мерки. И зад двете стоеше Макрон. Той беше неизвестен министър на икономиката в правителствата на Саркози.

Изведнъж, когато Фион набра мощ и стана лидер за президентските избори като кандидат на десницата, срещу него се стовари един удар - комбинация от медийна атака за това, че той бил привлякъл съпругата си и сина си като сътрудник, което не е забранено във френското законодателство."За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
Вин (преди 2 години)
Рейтинг: 5033 | Одобрение: -687
Ама, разбира се, световно неизвестен  въшльо-"политолог" от Задунайская трябваше да "отвори" французите, че изборите им са фалшифицирани Усмивка
1
0
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 151479 | Одобрение: 23819
няма да се изненадам все пак успяха да направят същото в сащ преди няколко години.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама