Румен Радев: Все повече хора имат вяра на ВМА

02.12.2019 / 20:01 6

Кадър: Bulgaria ON AIR

Военномедицинската академия отбеляза 128 години от своето създаване. Честването на празника започна с полагане на венци и цветя пред паметника на загиналите медицински чинове пред сградата на болницата.

По-късно се проведе тържествено събрание на личния състав на академията. В него взе участие държавният глава Румен Радев .

"Всички знаем, че днес здравната ни система се съпътства от редица неуредици, често и бездушие, но все повече хора имат вяра на ВМА, защото тук здравето е висша ценност", заяви президентът, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
Наблюдател (преди 6 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-" Благодаря на всички за омразата......." - CollectoRitioner         --------   Шокиран:wassat:Няма защо, пак заповядай.Усмивка Както казваше на времето : - Пак ще ти сипваме и то редовно!!!!Ухилен Да трупаш омраза и това да ти е цел, що за човек/андроид си ????? Ангелче А'бе Некси, случайно да не си : расист, мазохист, да изпитваш полова дискриминация - сексизъм, ксенофоб, хуманоид и всичкото това накуп, по нашенски - тюрлю гювеч???????:errm: Тя науката напредна много, но чак пък и андроид във Форума, не ми се вярва, ама знае ли човек!:wassat:
1
1
Чичо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 33852 | Одобрение: 4712
Кускусе, това че всички те бъзикат и ти пълнят устата е заради тъпата ти наглост. Също означава че си карикатура в очите на всички. Нещастник изтъкан от комплекси. Иначе си безобиден откачалник.Ухилен
6
1
pirat (преди 6 месеца)
Рейтинг: 9245 | Одобрение: 2185
Анусе,стига си срал във Форума,откачалко тъпа!
4
0
Чичо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 33852 | Одобрение: 4712
Албанска гнида, колко пъти да ти казвам че си много невзрачен за да коментираш президента ? Плъх смотан, марш в леглото при другите откачалници ! Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама