Ще дойде ли Нинова във Варна преди изборите? Засега – не! Обиколката ѝ завива към Перник, после - на юг

08.10.2019 / 12:39 3

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изглежда няма да посети Варна по време на предизборната кампания за местния вот. Това предполага публикуван от нея пост във Фейсбук.

В него Нинова прави обобщение на досегашните си срещи в областите Благоевград, София, Ловеч, Русе, Велико Търново, Шумен, Търговище, Добрич, Силистра, Разград.

„Чудесни сте. Тази седмица продължаваме с Перник , Сливен, Ямбол, Стара Загора“, пише лидерката на БСП.

Както е добре известно, Корнелия Нинова е в конфликт с градското ръководство на БСП още от лятото, като кулминацията на разцеплението дойде с отказа да бъдат одобрени кандидата за кмет и листата за общински съветници, излъчени от варненските социалисти.

В написаното във Фейсбук Нинова споделя радостта си от подкрепата, която е получила от местните ръководства в обиколените вече области.

„Няма по-голямо удовлетворение за един ръководител от това да ви види така енергични, силни, единни и усмихнати“, споделя тя.

Тези думи обаче не се приемат еднозначно и предизвикват и някои доста отрицателни коментари. Ето какво пише един от коментиращите:

Ръководител”, о, божествена Нини, самоповярвала си ръководителко. Прочети си устава, че се излагаш наричайки се ръководител! Ръководните органи на партята са конгрес и нац. съвет. Ти си изпълнител на решенията им. За това и бюрото е изпълнително, а не ръководително!

Ето и още мнения за поведението на Корнелия Нинова по време на кампанията

Обикаляте като на екскурзия само, вземете свършете нещо полезно за хората, освен да измисляте афери като Костинброд, стратегията за детето и други“

ПОЗДРАВИ от Северо Западналият КРАЙ! НЕЩО Забравяте откъде сте излезли ? Да не сте си Разделили България на Парчета със Б.Б. ? ХУБАВ СПОРЕН ДЕН, ЛЕЙДИ !!“

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
43
15
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15468 | Одобрение: -552
-"..  Аз бих си я праснал с кеф.   " Mercenary   -----  УхиленУхилен На времето където работех си имахме Комендант. Голям коцкар и зевзек,Усмивка но хванеха ли го дяволите,Шокиран ... бягай по-надалеч от него. Та не говият лаф беше : - х@й, партия не признава! Няма мои, няма чужди! УхиленУхиленУхилен 
8
6
Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 44948 | Одобрение: 10168
К'во не ти харесва бре, пе'ераст? Аз бих си я праснал с кеф.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама