Шалтера пряко във Фейсбук: Най-накрая успях! Току що наръгах жена си и съм много щастлив!

13.10.2023 / 09:17 1

Кадър ФБ

Илтер Асанов – Шалтера се предаде в полицията в Добрич

„Току що наръгах жена си. Най-накрая успях. Отивам да се предам“, обяви в живо предаване във Фейсбук Илтер Асанов – Шалтера. Във видеото, на път към полицията в Добрич, той обяснява, че жена му играела на машинки.

„Псуваше майка ми, баща ми. Цялата ми рода. Изяде ми всичко. Най-накрая я наръгах и съм много щастлив. Псуваше сина ми, майка ми, баща ми, цялото ми семейство. 26 жалби съм пуснал в прокуратурата. Една не е образувана. В Стефаново ми събори къщата, нивите продаде, аз останах на улицата. Да е урок на всички жени. Да се знае“, заключава Шалтера.

Постът на страницата му е получил подкрепата на други мъже.

В края на живото си включване във Фейсбук Илтер обяснява, че е пред полицията и чакам да го приберат.

Жената е била откарана в Спешното отделение в болницата. Според първоначалния преглед Снежана, както се казва жената, имала повърхностни рани – на тила, на бузата. Но тя избягала от болницата и не е ясно дали няма и по-сериозно увреждане, коментираха медици, предаде Про Нюз Добрич.

Жената е напуснала болницата дори без личната си карта, оставила и амбулаторните листи за прегледа.

Шалтера придоби печална известност след като на 21 август 2020 г., по пътя Добрич – Варна, на около 1 км преди комплекс „Пети километър“. След отнемане на предимство на изхода на Добрич от лек автомобил “Пежо”, Илтер с управляваното от него “Ауди А8” започва да преследва колата с водач Пламен Михов. Илтер възпроизвел изстрели със сигнално-газов пистолет, преработен в огнестрелно оръжие, и изблъскал извън платното за движение „Пежо“-то. Принудил водача да излезе от колата, нанесъл му удари и му причинил лека телесна повреда. Задържаният бе обвинен и за това, че е държал огнестрелно оръжие без да е имал надлежно разрешение. Според повдигнатото обвинение Илтер Асанов противозаконно е повредил и колата, управлявана от пострадалия.

За това престъпление Илтер Юмеров Асанов - Шалтера беше осъден на 20 месеца затвор.

Той има и присъда за закана за убийство и увреждане на имущество от ноември 2019 година. Той вандалствал и отправял закани за убийства към баща си и жената, с която живеел.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Вин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 4717 | Одобрение: -638
Страшно важна и ценна "новина" от ежедневието на някакъв декласиран мангал, играещ в роля на местния Рамбо! Много ни "обогатихте" знанията за ситуацията в Задунайская 😂

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама