Шанън Бригс с тежка обида за Кубрат Пулев! Нарече го "жалко момченце"

18.11.2014 / 13:01 7

Бившият световен шампион по бокс Шанън Бригс се надява да се срещне на ринга с Владимир Кличко през март или април догодина, пише БГНЕС.

"Мениджърът му Бернд Бенте ме уведоми, че те не изключват възможността Кличко да се бие с мен през март-април. Ще избере измежду няколко кандидати, имената на които нищо не ми говорят. Изглежда, шампионът събра смелост, след като нокаутира едно жалко момченце, което се беше боксирало само 20 мача", написа Бригс в своя Инстаграм.

Скандалният американец е седми в ранглистата на WBA и Кличко има право да го избере за съперник. В същото време предположенията, че провокациите на Бригс срещу Кличко са нагласени от двамата и са с рекламна цел се увеличиха, след като украинецът пусна видео с подготовката си за мача с Пулев и от самия бой, пише "Пик". 

В него Бригс съвсем неслучайно попада в кадър два пъти и изглежда, че Кличко му намеква какво ще му се случи скоро.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
ivaylo (преди 6 години)
Рейтинг: 4615 | Одобрение: 155
Най-големият медиен спектакъл за годината , може би .... целящ точно привличане на вниманието и съдейки дори по този форум .... успешно :)
ft
3
1
абеама (преди 6 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Няма какво да си говорим и да злобеем - Кличко е добър. Има опит зад гърба си, има добри треньори, имат брат, който може да му дава вече пробвани съвети. Не казвам, че не е било нагласено всичко. Просто казвам, че Кличко наистина има данни за шампион. Не може да става и дума за сравнение между него и Кобрата. Поне за мен. Не подценяват Пулев, в никакъв случай, но има хляб да яде докато стигне до нивото на Кличко. Колкото до Шанън Бригс, не очаквам по-различен резултат от този с Пулев. Кличко никога няма да остави нещо на случайността. Би се бил само ако е сигурен, че титлата ще си остане в него. Поне така мисля. Следователно Бригс не е по-голяма заплаха от Пулев. Но...монетата винаги има две страни. Ще видим какво ще стане.
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!
4
3
zebster (преди 6 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Шанън машино, в теб ми е надеждата да свалиш този д-р анабол
3
1
Вонегът (преди 6 години)
Рейтинг: 312 | Одобрение: 157
този път ще съм за Кличко ! и след кютека който ще яде американеца е редно Пулев да коментира:,,негър,,
3
1
Nik (преди 6 години)
Рейтинг: 650 | Одобрение: 165
трудно е да се повярва ко,ко всичко това е да,еч от спорта и неговите це,и
7
2
zebster (преди 6 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Тия двамата какви пари ще си поделят с тия номера покрай нашия не е истина.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама