Шофьорка подкара кола по велоалея във Варна и каза, че знае какво прави

14.11.2019 / 10:18 6

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

 

Снимка от Варна шокира зрителите на Нова тв. На кадъра се вижда как шофьорка е подкарала автомобила си по велоалея. 

Когато й казах, че е на велоалея, тя отговори: "Знам!" и продължи да кара, казва колоездач, публикувал ситуацията в групата "Виждам те КАТ - Варна", показа Нова тв.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Mercenary (преди 8 месеца)
Рейтинг: 44948 | Одобрение: 10168
Ами като ти е казала така, наблъскай се с кол'лото в таралясника ѝ, после викни полиция, дейба тъпата ковра!
0
0
MrBean (преди 8 месеца)
Рейтинг: 33614 | Одобрение: 5079
До Смайли,ОК нямам време да ровичкам,пък и не става ясно от поста тук. По всички улици в центъра е така. Особено "гостите" на Варна газят всичко,паркират само за малко,...е и вие знаете как е..
3
0
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 51141 | Одобрение: 19491
Много е възможно....да отива на ....майната си! Първо няма никакво значение в кой район на Варна се развива действието . Второ-щом улицата е еднопосочна , има знак,бъдете така добри да спазвате закона. И няма никакво значение ,че домът ми е на 10 метра от погрешната страна на еднопосочната улица, а заобикалям и влизам от правилната страна. Май ,всичко опира до възпитание и спазване на законите?!
2
0
:) (преди 8 месеца)
Рейтинг: 11264 | Одобрение: 4784
До MrBean : само че ситуацията НЕ Е такава. Така, че първо провери и после плюй по "възмутените". Доста се написа по темата, от където е копирана статията. А именно Виждам те КАТ-Варна. Дъртата скумрия просто там си е решила да си кара, при положение че асфалтовият път до нея е ДОРИ СВОБОДЕН!!! Това е просто : 1-во поредният нагъл шофьор; 2-ро поредната дърта овца, комунистка и реститутка, купила си по-нова кола; 3-то : поредната много знаеща жена-шофьор. Мръсен парцал.
1
1
MrBean (преди 8 месеца)
Рейтинг: 33614 | Одобрение: 5079
МНого е възможно колата да отива до входа на къща за товарене или друго.В старата част на града много къщи останаха зазидани от велоалеята. Така е и във Виница.Така че възмутените да проверят първо. И е истина че множество водачи газят закона ,но това означава ч полицията не си върши работата.
4
0
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 51141 | Одобрение: 19491
"Когато й казах, че е на велоалея, тя отговори: "Знам!" и продължи да кара,-Само да е "Тя" , но не би....такива като нея са мнозинството. ТПреди  час на нашата улица ,която е еднопосочна  имах подобен случай. Връщам се от бягане и влизам в уличката. След мен един голф, яко бръмчи  , та чак ръмжи защо не му давам път? Спирам и му обяснявам ,че е навлязъл откъм погрешната страна за влизане ....и че улицата е еднопосочна. Момчето с качулка в колата, сякаш е януари , а колата без климатик....сал юргана липсваше-изръмжа..."Знам". Е, не го пуснах.... Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама