Сигнал от морската столица: Отменят Коледа във Варна

26.11.2015 / 23:19 25

илюстрация: Булфото

Наша читателка изпрати до редакционната поща сигнал, който на този етап ще публикуваме без редакторска намеса, а в близките дни ще потърсим мнението и на институциите.

Пишете ни в коментар какво е вашето мнение по въпроса. Приемате ли подобни ограничения или по-скоро сте против тях? 


Здравейте,
Пиша ви по повод абсурдната кампания по превенция от тероризъм, която се провежда от детските градини по нареждане от инспектората.

Така наречената превантивна мярка се състои в забрана да се внасят подаръци по случай Коледните тържества в градините.

Белобрадия старец на места дори няма да посещава градините, а където ще го има, то той няма да вади нищо от чувала, за да не се окаже някоя кутийка скрита бомба.

Така ли се учат децата на свобода и не съгласие с тероризма- като им се насажда страх и примирение?

Няма подаръци= няма Коледа= няма радост, нали това е целта на ИДИЛ да сме тихи и кротки и да ни е страх!", пише читателката ни. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
plabov1080 (преди 8 години)
Рейтинг: 48779 | Одобрение: 3989
Който не вярва че Коледа във Варна няма да има да погледне нощем към Аспруховия мост и да се убеди, че коледната украса с лампички я нямаааааа....
plabov
3
2
varna (преди 8 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
 Дядо Коледа.това си е чиста гавра
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
10
0
varna (преди 8 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Над планините ще е облачно
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
17
1
khm (преди 8 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
На това му се казва буря в чаша вода. Голям проблем стана, видиш ли. Никой не е отменил празнуването на Коледа за децата. Хайде,информирайте се малко повече.
14
4
Уйо (преди 8 години)
Рейтинг: 43449 | Одобрение: 7914
На тая тъпанарка, ако и се случи нещо с детето на съвсем друг глас ще запее. Аман от недое*ани кифли. А на оня скъсан капут Милко, само мога да кажа, че Коледа съществува от много преди да се появи капитализма.
20
3
абеама (преди 8 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Защо ли се сетих за оная майка, дето си развяваше циците из мола... По темата: тая майка сега се е разревала за Дядо Коледа/ Мраз (вероятно същата си мисли че е едно също) в детските градини, но недей си боже да се случи нещо - някой да внесе бомба с подарък например, и същата ще ревне: "как може институциите нищо да не направят, по цял свят взимат мерки само тука не, я вижте в Джърмани как е, и в Брюксела даже взимат мерки, само тука в нашата скапана държава нищо не правят" и т.н. и т.н. Моето мнение: по-добре да има превантивни мерки, отколкото после да не ни стига дървото за малки ковчези. Нищо няма да им стане на децата, гарантирам! Ако трябва преди да ги заведете, в къщи още, ще им подарите каквото там подаряват в детските градини (книжка за оцветяване и фулмастери беше по времето на моите деца), все ще измислите нещо, ако е толкова важно да има милиони подаръци. 
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!
24
2
стефан (преди 8 години)
Рейтинг: 3382 | Одобрение: 1417
Искам си дядо Мраз със Снежанка.
24
1
khm (преди 8 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Оф, айде стига глупости! Сякаш някой й е сложил чатал на шията и е забранил кой знае какво. Децата ще си получат подаръците вкъщи, както винаги досега. Ситуацията може да бъде решена с малко такт и мислене, а не с рев по медиите.
31
1
Bobi (преди 8 години)
Рейтинг: 796 | Одобрение: 236
Няма подаръци= няма Коледа= няма радост -!? Така ли се учат децата на ценности и свобода -като се насажда  материализъм  - да свързват празниците само с подаръци и манджа? Не знаех,че Дядо Коледа идвал само в детските градиниАнгелче
21
5
Bobi (преди 8 години)
Рейтинг: 796 | Одобрение: 236
Пак къртите мивки със заглавие.И картинката не ви е подходяща,твърде е ...коледна,все пак апокалипсис предвиждате. Коледа без дядо Коледа в детската градина си е направо терористичен акт върху християнското Рождество Христово наистина.Сега се налага таткото да се прави на такъв - а това пък е посегателство върху личния избор. Така че заглавието трябва да е по-страшно и ...инфантилно

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама