Сигнал за нов абсурд във Варна: Изкопаха „капан“, и три дена – нищо и никой не се появи! (снимка)

13.03.2019 / 10:26 5

От 3 дни на улица „Григор Пърличев“ във Варна има изкоп. „Някой в почивните дни изкопа част от тротоара и платното, сложи две ленти и замина“, пише гражданин до „Петел“.

Недоволният варненец коментира: „Може би е заложил капан и чака плячка ... В района деца играят , местата за паркиране са кът и не е нормално в продължение на 3 дни никой да не обслужи изкопа.“

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
Смотан сайт (преди 2 месеца)
Рейтинг: 1631 | Одобрение: 346
Тоя миндил има ли си представа за какво е изкопа и колко време трябва да стои така?! Бодлива тел ли иска да му сложат? Ако е кьорав, да си вземе очила!
Истината право в очите
6
0
гарфилд (преди 2 месеца)
Рейтинг: 11921 | Одобрение: 5411
Те не знаят защо са я изкопали дупката и после не знаят какво да я правят.
18
0
Sand (преди 2 месеца)
Рейтинг: 9357 | Одобрение: 3992
Интересно защо вчера беше свалена статията от сайта свързана със Общината и наложената им от министерството на развитието глоба в размер на 224 606,84 лв. с ДДС? Където пишеше ,че причината е за допуснати нарушения на Закона за обществени поръчки при определяне на фирми изпълнителки ! В случая , министерството ги наказва ,че изпълнението е възложено на "Инжстрой инжинеринг" и "Станка Василева " в нарушение на ЗОП? Но статията защо беше свалена ,това не е ли цензура ? 
18
0
Пешо от Виница (преди 2 месеца)
Рейтинг: 8054 | Одобрение: 4499
Еееее, Вие пък...искате да стане бързо като в "белите" държави? Соприте се малко. Тук е като майсторите ,които ви правят ремонт в къщи-идват, развалят , а после по седмица ги няма. Вие се чудите "кво става", ама те са в друг зарибен апартамент,че то кирията не чака....Та и тук е така. Идват, копат по-малко/ да не им се секне гърба/ после отиват на друг обект и там...пак така. Само нерви да има човек!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама