Сийка Милева: Оставам прокурор по призвание

22.06.2023 / 18:46 4

снимка Булфото

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева, която бе освободена от длъжност, изпрати отворено писмо до медиите. 

"Благодаря за диалога с вас, благодаря за взаимното доверие, благодаря за уроците! Научих, че разговорът с вас, пазителите на правото на информираност и свобода на словото, е изключително важен за отразяване работата на прокуратурата на Република България.

Вие сте тези, чрез които ние общуваме с гражданското общество", пише Милева в писмото си.

"Оставам прокурор по призвание. Това е било и моето професионално качество през цялото време, в което ми е било възложено да изпълнявам функциите на говорител на главния прокурор. Бъдете верни на истината, независимо от цената ѝ, тъй като има безценни и същевременно вечни устои, които трябва да се защитават", допълва тя, цитирана от днес.бг.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
kjk (преди 8 месеца)
Рейтинг: 36308 | Одобрение: 4103
Сийчето аматьорка още има да догонва!!!:dizzy:Ухилен:woot:   Снежанка от осемте джуджета и води със сто клипа в нета!!!:woot::devil::devil:
2
2
Серж (преди 8 месеца)
Рейтинг: 148297 | Одобрение: 28712
Деба боклукът му нагъл, деба!Болест Докато правеше минети на Каскета беше много силна-вилна. Сега, като й забиха петата в задника изведнъж стана много голяма идеалистка...Болест
2
1
kjk (преди 8 месеца)
Рейтинг: 36308 | Одобрение: 4103
Очаквах тя да стане главен прокурор ,но явно осемте джуджета ще я използват за друго!!!:woot::devil:Нинджа
3
1
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 94348 | Одобрение: 30488
"Оставам надзирател по призвание. Това е било и моето професионално качество през цялото време, в което ми е било възложено да изпълнявам функциите на главен надзирател на главния прокурор."-така гордо каза Сийчето. Сега щяла да остане да работи във Върховна прокуратура-като "възстановителка" навярно. Ще бъде в кожени  ,плътно прилепнали одежди и с камшик с нагайки в едната ръка.Добре щяла да припечелва надзирателката. :errm:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама