Скандална развръзка на мистериозната смърт на 25-годишния Марин

14.10.2019 / 19:24 3

Цигара, в която се подозира, че има свръхдоза хероин, е открита до трупа на Марин Николаев Георгиев, намерен мъртъв на метри от психиатричната болница в Раднево, информира Флагман.бг.

Според непотвърдена информация разследващите са попаднали на странна следа. До тялото му имало цигара 120 мм, в която половината тютюн бил изваден, а върхът завит. Подозира се, че има следи от хероин, но дали е така, ще стане ясно до няколко дни, има назначена експертиза. 

Зависимите често „пушат“ твърдия наркотик, а в случая очевидно се цели да се докаже, че Марин е предозирал, смятат специалисти.

Марин действително е имал проблем с наркотиците. Два пъти е лежал в психиатрия, за да лекува зависимостта, но родителите му твърдят, че се изчистил и дал дума никога повече да не злоупотребява.

Заради това и близките му не вярват на новата следа. Подозират, че цигарата е умишлено подхвърлена, за да се прикрие убийство.

Семейството на Марин Георгиев от Ямбол недоумява как 74 дни никой няма да види, че буквално в двора на психиатричната болница има труп.

В здравното заведение имало 300 мъже и жени. Голяма част от тях били на свободен режим, други обхождали цялото пространство около болницата. Никой от тях обаче не е видял тялото на Марин, което се твърди, че е престояло там два месеца и половина.

До няколко дни ще е готова експертизата, която ще посочи причината за смъртта му, но отсега може да се подозира, че основните съмнения ще се насочат към злоупотреба с наркотици – версия на която близките не вярват ни най-малко.

Те подозират, че единственото им дете е жертва на експериментално лечение или е използван за донор на органи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
4
robotron2000 (преди 1 месец)
Рейтинг: 26510 | Одобрение: 5580
Бивш полицаи, бивш наркоман и бивша курва няма. запомнете го от мен!!!!!
11
4
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 4628 | Одобрение: 348
 Ако психиатричната болница в Раднево, не използва "пациентите" си като опитни мишки за да употребяват нови и неизползвани досега "лекарства", с които може и да се отровят, тя просто няма как да съществува, в България 90% от населението е депресирано заради ниските си доходи, защото полютиците и робовладелците крадат милиардите, които се полагат на работническата класа и пенсионерите и пълнят банковите сметки на изчадията си необразовани и мързеливи и трудещите се и пенсионери не могат заради техните кражби да живеят достойно.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама