Скандални подробности за жената, карала с дете в насрещното на "Хемус"

02.10.2019 / 09:53 7

Младата жена, шофирала по безумен начин в насрещното по магистрала "Хемус“ на 11 септември с дете в колата, ще отнесе глоба за нарушение на Закона за движение по пътищата, съобщи Varna24.bg.След като клипът с бясното шофиране в аварийната лента в насрещното движение, съпроводено с говорене по телефона, бе качен в интернет и разпространен от медиите, свидетели са разпознали дамата и са подали сигнал в полицията.

Оттам съобщиха, че водачът на превозното средство, засечено в нарушение, е установен, по случая е взето административно отношение и вероятно нарушителят ще бъде санкциониран с наказателно постановление за нарушаване на Закона за движение по пътищата.

Варненка, която познава лично жената зад волана, сподели, че тя не само не се е притеснила от факта, че може да предизвика сериозна катастрофа и да отнеме човешки живот, но и дори се е похвалила с безумната си постъпка пред познати и приятели. Фрапиращ е фактът че жената е возила на задната седалка детето си за тренировка по футбол в Тополи, а след пристигането им там детето е било видимо силно разстроено и изплашено.

"Познавам лично дамата, защото беше част от приятелското ми обкръжение. Поради честите ѝ злоупотреби с алкохол и медикаменти обаче, аз реших да се дистанцирам от нея. Лично аз подадох сигнал в полицията за нарушението, което е направила. От своя страна разполагам с информация от личен чат на Цветелина, че ще задейства връзки, за да не ѝ бъде отнета книжката и за да не плати огромните глоби за нарушенията си. За мен е потресаващ факта, че въпреки, че е имала възможност да спре и обърне, за да се включи в движението и правилната посока, тя е шофирала в насрещното от Варна до Тополи. Това не може да бъде извършено от трезво мислещ човек, затова подозирам, че не е била напълно адекватна по време на шофирането. Говорила е по телефона със съпруга си, той поне можеше да я посъветва как е редно да постъпи. Детето на задната седалка е плакало през цялото време. Ако насреща беше излязъл един ТИР в аварийната лента не ми се мисли какво можеше да се случи. Напротив, не само че няма разкаяние в нея, че с безумието си е рискувала здравето и живота на невинни хора, но се чувства доволна и известна от постъпката си, като активно следи материалите в медиите за себе си“, коментира Надежда Джамбазова.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
Уйо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 36572 | Одобрение: 7877
Милото я е научило така. Всичко и е позволено и морето трябва да се отдръпне когато тя реши да минава през него.
4
1
гарфилд (преди 3 месеца)
Рейтинг: 33250 | Одобрение: 13265
Патка изумена,непоръбена.И тъпа,като на джапанка подметката.Тази оФца е директно за пандиза.
12
1
blazer (преди 3 месеца)
Рейтинг: 636 | Одобрение: 316
Яко тъпа кифла!
12
4
Mercenary (преди 3 месеца)
Рейтинг: 44708 | Одобрение: 10113
Манчо. Манчооооо! Нито едно населено място не е "на АМ Хемус"! Прочете ли някъде да пише, че е? Пише, че е отивала там.
53
13
Наблюдател (преди 3 месеца)
Рейтинг: 15520 | Одобрение: -290
-"Това е за затвор бе, ...   " Варна     ------ То и аз съм съгласен с теб, но се чудя,Ангелче къде ще е по-удачно : -Сливенския или Варненския?????? Ухилен
34
8
Варна (преди 3 месеца)
Рейтинг: 67949 | Одобрение: 35034
това е за затвор бе, каква глоба
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
13
9
Ман40 (преди 3 месеца)
Рейтинг: 3680 | Одобрение: 1210
с.Тополи не е на АМ"Хемус"... 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама