След общоградското почистване в „най-жизнения“ град Варна: Всевъзможни боклуци се търкалят край блокове

15.04.2019 / 13:05 8

снимки: Юлиян Методиев, „Забелязано във Варна“

В събота във Варна, която скоро беше окичена с титла за „жизненост“ в национална класация, беше проведено общоградско почистване. Това обаче по никакъв начин не личи в зелените площи в „Кайсиева градина“, част от район „Владислав Варненчик“.

Какво точно е състоянието на квартала показа във Фейсбук Юлиян Методиев, който публикува няколко снимки в групата „Забелязано във Варна“.

Наскоро кметът на Варна Иван Портних се срещна с жителите на „Владиславово“ и коментира, липсата на благоустрояване в „Кайсиева градина“ била резултат от провокации. Хората там били подведени и затова развитието на квартала било върнато с години назад, обясни Портних.

Обяснение защо обаче зелените площи не се почистват, микросметищата не се премахват и защо изхвърлящите отпадъци навсякъде не се наказват, няма. А всички тези неща влизат в задълженията на общината.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 67123 | Одобрение: -46617
Я сум червен пролетарий. Чекам бсп-ту да додат на власт и ке ме оправят. Преместих се да живея в града и автоматично ми падна мозък от небето и вече не съм дебил Усмивка
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
1
1
РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4577 | Одобрение: -10418
Не ме интересува кво си плащал и кво не си плащал. Ако ти си хвърляш боклука в коша, където е и твоето място, то останалите българи не си го хвърлят там. Кое не ти е ясно? Лайнояд такъв. Айде в клозета.
ОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ.
1
3
Mercenary (преди 2 месеца)
Рейтинг: 37580 | Одобрение: 10800
От всички край вас ли, балък? Ти не си ли си платил данъците и такса смет? Аз съм си ги платил. И не хвърлям боклук където не трябва. Кой, ако не кмета и тези край него са виновни? Не са си свършили работата за която им плащаме!
7
0
РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4577 | Одобрение: -10418
Излезли, сложили в торбата 2 фаса, 2 бутилки бира, после изпушили 3 фаса с 3 бутилки бира и ги хвърлили. ГАГАГАГАГ
ОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ.
2
6
Смотан сайт (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2943 | Одобрение: -17
Ами балъци, чистотата не зависи от кмета, а всички край нас!
Истината право в очите
4
2
владо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 9370 | Одобрение: 5470
Цапането на управляващите е много по-тежко от показания  боклук.А самия боклук е резултат от бездействието на общинарите и тоталната липса на контрол. Щото всеки собственик е длъжен да си изпълнява задълженията по собствеността- да ползва по предназначение, я пази, да извършва контрол спрямо собствеността?Ама общинарите ни що да бачкат, като могат по цял ден да пият кафета ( и не само) и да усвояват? Основния проблем, който изтъквам в написаното от мен е че управляващите не работят и се интересуват само как да усвояват по проектите. Самите проекти пък започват без ясна цена и без ясен срок за приключването им, при изпълнението им липсва какъвто и да било контрол и накрая , поради вложените евтините и некачествени материали, управниците приемат една развалина, а после почват да я ремонтират, пак за твоя сметка.
13
12
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 67123 | Одобрение: -46617
19
5
владо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 9370 | Одобрение: 5470
Сега разбирам защо наградиха Варна за най-жизнен град. Макар управляващите  да не изпълняват задълженията си, да дерибействат с усвоителните си проектчета и да се мъчат да уморят по всякакъв начин гражданите на Варна, последните оцеляват. Не щат да мрат и това е........жизнени хора, нищо не им влияе........спят и съществуват

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама