Снимка на читател: Поредното уникално паркиране във Варна! Ето къде!

17.01.2015 / 11:59 17

На редакционната ни поща info@petel.bg често получаваме читателкси сигнали за най-различни нередности. Една немалка част от тях са за нарушения на движението и неправилно паркиране. Такъв е и този случай, в който наш читател от Варна е станал свидетел на следната ситуация, която е успял и да заснеме. Бял "Ситроен" внезапно е "скочил" на тротоара на Окръжна болница без да сигнализира, само на около 1-2 метра пред нашия читател. "Заобикалянето става само през пътното платно, а това създава редица опасности за пешеходците", недоволства с право авторът на снимката.

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
thunderstruck (преди 6 години)
Рейтинг: 282 | Одобрение: 112
аз съм съгласен с теб но имам предвид за криенето на номера, че е несправедливо!
По-добре временен неуспех, отколкото временен успех!
5
1
kris (преди 6 години)
Рейтинг: 199369 | Одобрение: 15784
има закон за паркиране на тротоара и той гласи , че трябва да се остави 1м до стената......на мой приятел му вдигнаха колата някъде зад общината и това е пишело на наказателния фиш......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
8
0
Losh (преди 6 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Това е на същото място където по късно блъскат човек на булеварда , и после се чудим как е станало ???????
4
3
thunderstruck (преди 6 години)
Рейтинг: 282 | Одобрение: 112
крият им номерата, поради простата причина, че е варненска, а когато някой техеранец като ония на коя буна май на втора закъса с Аудито или като силистренеца на плажа с Рейнджа по плажа който затъна няма проблеми сейр да има! НЕСПРАВЕДЛИВО Е!!! и едно въпросче вие когато отидете в чужд град да не да се чуствате като в родния си и да не правите нито една грешка(по отношение на шофиране) и след това да ви гледат сейра обществено като криете криите на всичкKи или не криите нищо с криене или без криене идиота си е идиот :)
По-добре временен неуспех, отколкото временен успех!
15
2
Dooobre!!! (преди 6 години)
Рейтинг: 9598 | Одобрение: 4718
Онези на бариерата седят там само за да прибират В ДЖОБОВЕТЕ СИ по 2 лева на всеки влязъл. Наложи ми се наскоро няколко пъти да влизам през тази бариера и нито веднъж не ми дадоха дори една хартийка срещу 2-та лева, които давах.
Да живей България!
19
2
Dooobre!!! (преди 6 години)
Рейтинг: 9598 | Одобрение: 4718
Не мога да разбера защо винаги им криете номерата на тези идиоти. Сигурно по същата причина, поради която у нас потърпевшите винаги са по-виновни от престъпниците... Първо трябва да има обществена нетърпимост към подобни “дребни“ нарушения, а после да чакаме и да се надяваме, че и държавата ни ще се оправи. Но с прикриване на номерата това няма как да стане.
Да живей България!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама