Соломон Паси: След Украйна Путин ще нападне България, Румъния и Балтийските държави

27.02.2022 / 22:13 10

Кадър БНТ

В момента Украйна е предмостието на атака на Русия срещу държава от НАТО, смята Соломон Паси.

Страната ни трябва незабавно да увеличи бойните си сили в жила сила и техника и да бъде получи подкрепления от НАТО, за да подсигурим защитата си.

Украинците имат нужда от оръжие, от артикули за защита при нападенията. След като Путин завземе Украйна, не дай Боже, следващата му цел ще бъде да посегне на страна членка на НАТО.

Това няма да е Португалия, Исландия, Испания.

България, Румъния и Балтийските държави са най-застрашените и трябва да укрепнат своята сигурност с жива сила и бойна техника, заяви пред БНТ бившият външен министър Соломон Паси, предаде Блиц.

По думите му министърът на отбраната в редица действия действа като министър-председател и е свикнал с тази роля.

"НАТО трябва да се насочи към стратегически съюз с Индия, никой друг освен Индия не може да помогне на Запада да се справи с оста Русия-Китай, която се заплита и става все по-застрашаваща", допълни Соломон Паси.

Той добави, че е учреден филиал на Атлантическия клуб в България в Украйна, което е граждански канал за общуване между България и Украйна.

"Помним 11-и септември, помним войната в Афганистан, Ирак, Косово, но точно такова нещо Русия да нападне държавата, с която е живяла над 80 години заедно. Такава близост е разрушена по вероломен начин. Най-лошият договор е по-добър от най-добре спечелената война. Съвършено измислени аргументи каза Путин, когато обяви защо напада Украйна", каза още Соломон Паси.
 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
5
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 143244 | Одобрение: 6779
Дано да греши Паси .
Всеки да си получи заслуженото !
6
2
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 155646 | Одобрение: 24526
тоя дебил е виновен за унищозаването на българската армия и ни продаде на нато. сега плаши целия народ за да си покрие грешките. ако войната стигне до нас тоя е ще е една от причините.
11
1
doko (преди 2 години)
Рейтинг: 3544 | Одобрение: 1099
Този малоумник и подлога на хамериканците насила ще ни вкара в устата на мечката.Ако НАТО разположи бази тук наистина ще сме следващата мишена. Но когато стане късно хамериканците ще си плюят на петите и ще ни изоставят както направиха с Украйна.А с нашата войска само гаргите може да плашим. 
doko
10
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Скрийте този ненормалник, така ще дадете глътка въздух от простащината му, с което ще допринесете за спокойствието на народа. Такива малоумни невръстеници нямат място не само в национален, но и в регионален ефир.
5
5
Комитата (преди 2 години)
Рейтинг: 8002 | Одобрение: 1022
А като те гледам ти как спамиш с copy/paste под всяка статия - ще да си от армията на идиотите. Но ние си те знаем. И онез женици от BG-Mama са пропищяли от тебе, и техния форум си налазил. 
БЪЛГАРИНО! Гледай Украйна, мисли за България! Когато си избереш начело на държавата да поставиш клоуни, чалгари, продуктово позиционирани харвардски меринджеи и всякакви палячовци обикновено береш много ядове.
3
10
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 141453 | Одобрение: -1847
В България са активирани за денонощна работа тролските офиси, управлявани от фабриката за тролове в бизнес-центрове в Санкт Петербург, в района на Олгино. Цялата информация в интернет за въпросната армия и нейната роля в хибридната война срещу над 40 държави, в това число и нашата страна, от днес е изтрита.
2
13
Снайпер (преди 2 години)
Рейтинг: 13131 | Одобрение: 2441
след падането на Путя правят истинска база на САЩ в БГ и ще има вечен мир. Аман от копейки, които спират развитието на страната 
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
12
4
Комитата (преди 2 години)
Рейтинг: 8002 | Одобрение: 1022
Без Сюлейман Пуси не може да мине. Сюлемайн Пуси ако не повърне по темата - не може да спи спокойно. :getlost: Две политически отрепки винаги съм мечтал да срещна някъде на живо, на улицата, в заведение или където и да е - Сюлейман Пуси и Ал Йо. Дай Боже някога случайно това се случи, после аз си знам. 
БЪЛГАРИНО! Гледай Украйна, мисли за България! Когато си избереш начело на държавата да поставиш клоуни, чалгари, продуктово позиционирани харвардски меринджеи и всякакви палячовци обикновено береш много ядове.
2
13
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 141453 | Одобрение: -1847
За пръв път съм съгласен с него. И не забравяйте че от Крим до Варна с боен катер са 2-3 часа....Но той пропусна Грузия,Армения,после доброзорно ще изяде слугите си.Но мечтата му няма да се сбъдне! И какво става? Всички адмирирахме намесата им в Сирия, асега.Колко може да падне човек?
10
3
Чичкото (преди 2 години)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Още един ненормалник Вече прилича на мумия но все още трака като старото му трабантче
Истината преди всичко

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама