Спас Гърневски за БСП: Партия, която е избила българската интелигенция, е смешно да говори за репресии

08.11.2019 / 16:35 8

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Партия, която 50 години е репресирала българския народ и е избила българската интелигенция, е смешно да говори за репресии. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването „Плюс-минус“ по Нова телевизия по повод думите на Корнелия Нинова, че има представители на БСП в страната, които са репресирани от властта.

Гърневски се изказа остро и за т.нар. „градска десница“. „На тези избори не просто паднаха маските, те бяха разсъблечени“, коментира депутатът и добави, че те са се опитали да направят структури тип ОФ с „ултрачервеното острие“ Мая Манолова. Истинските десни смятат, че партиите, които са в Европейската народна партия – ГЕРБ, СДС и ДСБ са техните представители, коментира Спас Гърневски.

Той обвини „градската десница“ и за протестите срещу избора на Иван Гешев, които определи като изкуствено подклаждани. Според Гърневски именно дейността на Гешев срещу организираната престъпност и корупцията е причината за отпадането на европейския мониторинг на България по темата правосъдие."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
4
Чичо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 33499 | Одобрение: 4639
Албански кретен, не се обаждай !Ухилен
13
6
Пешо от Виница (преди 6 месеца)
Рейтинг: 48037 | Одобрение: 18717
Много си прав ,Спасе-другарю мой! Я, сега да видим твоето издигане по партийната стълбица , а и творчество:   Понякога си слага очила без диоптър, за да изглежда по-интелигентен...  Спасе шумен, креслив, нагъл и безпардонен. Обича да демонстрира фалшив патос – стихотворенията за БКПУхилен и статиите му са изпъстрени с емоция, удивителни, клишета от 50-те год., заклинания, обещания, клетви за вярност, поантите  обикновено са кухи и празни. Всичко е подчинено на комунистическия идеал, който изповядва Гърльо. Прави всичко възможно да впечатли началниците, защото като склададжия иначе няма шанс, но като „творец” е всеяден – стихотворения, статии, поздравителни адреси на комунистическите шефове. Всичко това сътворява, за да придобие благоговението им – да получи ведомствен апартамент на ниски цени, да бъде изпратен да учи задочно чрез РАБФАК, да стане профсъюзен началник, да се увърти около силните на деня комунисти. Нищо няма да го спре и след 1989 год. С лизане и „преклонена главица” ще стане директор на печатницата, кмет, шеф на летище, ще държи „златната акция” в Нефтохим. Ще възхвалява до небесата Иван Костов, Филип Димитров, Иван Тотев и Бойко Борисов. За такива като Спас Лимбосания големият проф. Светлозар Игов казва: „Пееше фалшиво „Интернационала”, пее фалшиво и „Мила РодПише за Партията много дитирамби , та даже и за себе си като този знаменателен монолог: Аз съм Спаса – кмет зелен, Ту съм син, ту червен. Всички чули сте за мен –„Альоша” гътам всеки ден.Ту педал съм, ту манаф, Мазен, подъл и лукав.Нескопосен печатар –Син съм на кръчмар. Гоня своята химера –Яка, тлъста далавера.И прескачам тук – там, От БКП не ме е срам.Във града не ме признават,Гьоко с Мимо ме ебават. Винаги съм аз осмян,Но пиша стих след стих със плам.Пълнят мойто битие Валка, Лалка и сие. Вчерашните ми другаркиДнес са общинарки.И за чеп не съм роден,Барикаден шоумен. Щом не ставам и за смет –Чомака да е кмет!:errm:
35
118
kris (преди 6 месеца)
Рейтинг: 128118 | Одобрение: -1622
Ще заработва я.....Тази свинска зурла да плюска иска....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
19
7
Чичо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 33499 | Одобрение: 4639
Охо, пролетарският поет и политически хамелион Гърневски , пак заработва.Ухилен
38
111
kris (преди 6 месеца)
Рейтинг: 128118 | Одобрение: -1622
Спасе, Спасе.....Кой те пасе....? Кой ти викна : тпруууууч кочина.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
22
7
Варна (преди 6 месеца)
Рейтинг: 74746 | Одобрение: 36356
повече от ГЕРб никой не е избил. 2 милиона намаля България при тяхното управление, а тоя дедо тромав лъха на дърт комунист от 100 км, а по-лошото, че се прави на антикомунист. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама