Стъки към репортер на бТВ: Ти си дошъл тука да се караш с нас

18.06.2021 / 11:51 12

кадър ПИК, фейсбук

Горещите страсти, които се разразиха в спортното министерство, след като Станислав Недков - Стъки, и репортер на ПИК нахлуха без покана в министерския кабинет, се превнесоха и в коридорите на сградата. Този път спорът бе между репортер на бТВ и Стъки. Репортерът го помоли да уточни всъщност имал ли е среща с министъра или е нахлул в кабинета му без покана. 

В отговор Стъки му викна "Ти си дошъл да се караш с нас". И обясни, че бил поискал среща, но министерската секретарка му отказала.

"Знаем как отразявахте летните протести и тези, които хвърляха бомби по хората", заяде се още Недков с репортера на бТВ.

Резултатът от срещата със спортния министър е, че се доказа, че Стъки не е взел нито една стотинка държавни пари, те са били за федерацията на ММА. Това не е служебен кабинет, който решава проблемите на хората, а предизборен щаб на Румен Радев. Всеки ден се изнасят сигнали от правителството, които не могат да се докажат, но могат да се променят изборните резултати, коментира след краткия спор Недков. 

Ние не сме престъпници. Нито един от треньорите или членовете на ММА не са взели и една стотинка, ние го правим, за да помагаме на децата да прославят България. Заслужаваме уважение, а не унижение, посочи още Стъки.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 153004 | Одобрение: 24074
гркия стъки тея стероиди му изпиха мозъка(ако е имал някакв по принцип) и сега му тряват парички за вигра. само не съм сигурен дали поведението му е от така наречената "стероидна агресия" или от обикновен кокаин.
2
0
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 138033 | Одобрение: 6023
Имат ММА щото са махленски биячи. Те таблицата за умножение не знаят  за  каква математика говориш ?
Всеки да си получи заслуженото !
3
0
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Леле, ма то това момче много измъчена физиономия има? И за какво ти е тая федерация по ММА? ЗА да може празноглавците да се учат на раздаване на кютеци? Що не направихте федерация по математика, компютри и нещо интелектуално? И защо си изтипосал тия момчета зад тебе - те горките ги е срам! С пари лесно се прави и то готови пари, що не си намери спонсори от големите фирми? Нали искат болниците сами да се издържат, а ми нека и федерацията ти сама да се издържа! С какво допринасяш за България? Че вместо дрога, ще се блъскат със стероиди! Сбъркана работа е това! Даже и да имаш добри намерения, поведението ти не е добро и не дава добър пример! Един стабилен човек няма да се държи така истерично!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
2
3
уйчо (преди 3 години)
Рейтинг: 93184 | Одобрение: 1259
Е да беше дошъл Кутев с един счетоводител тогава. Стъки барем някакви хартии беше донесъл, можеше някаква разпечатка от паричен трансфер да се погрижат да донесат.
2
0
MrBean (преди 3 години)
Рейтинг: 140369 | Одобрение: -1941
Абе Уйчо,ти от какви документи имаш нужда? Всеки счетоводител ще ти покаже колко лесно се проследяват суми!?
6
1
:) (преди 3 години)
Рейтинг: 36879 | Одобрение: 8184
Стикито е като ЛМ-то, ПраБългарина и ПХК-то .. без пари - те плюят, като им дадеш пари - правят каквото искаш. За добра сума, можеш да ги ушиеш отзад. Иначе, те ще ти разправят, че не са такива. Без пари - няма да ти дадът, но бутнеш ли кинтата, може ти играят по .... ;) Е, Стикито е същият - плащаш му - лае, не му плащаш - трае! 
0
5
уйчо (преди 3 години)
Рейтинг: 93184 | Одобрение: 1259
Ми то не може във въздуха да хвърчат ей така едни приказки за милиони без никакви доказателства, много ясно, че в един прекрасен момент на някого ще му кипне чайника.
7
0
ajki (преди 3 години)
Рейтинг: 1130 | Одобрение: 280
  този продължава да се ерчи,за да си оправдае парите , които са му дадени, но това негово поведение е недопустимо и трябва да го арестуват и глобят солидно....
В.Бянова
7
1
Радостин (преди 3 години)
Рейтинг: 138033 | Одобрение: 6023
Стъки да го осъдят и глобят за хулиганско и арогантно поведение.
Всеки да си получи заслуженото !
5
0
хабиби (преди 3 години)
Рейтинг: 8591 | Одобрение: 2026
Цирк България.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама