Стъки подаде сигнал в ГДБОП срещу Арман Бабикян: Петнят ми името. Фалшиви герои. Фалшиво въстание. Искат Фалшива държава

15.09.2020 / 16:50 7

Кадър ФБ Станислав Недков Стъки

ММА боецът и лидер на контрапротеста срещу противниците на правителството Станислав Недков Стъки е подал сигнал в ГДБОП.

Това съобщи той в социалната мрежа.

Ето какво пише Стъки:

"СИГНАЛ ДО ГДБОП!

Подадох сигнал срещу лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко човека, с молба да бъдат проверени за съпричастност с фалшивите сайтове, бълващи фалшиви новини, целящи да опетнят името ми. Няма успял българин - актьор, певец, спортист, политик, или друго популярно лице, който да не е очернен от подобни жълтокафяви сайтове. Убеден съм, че няма разумен българин, който да се върже на подобни евтини опити за омаскаряване на хора, които прославят страната ни по света и които повдигат националното ни самочувствие. Но и не бива да стоим и да гледаме безучастно отстрани. ФАЛШИВИ ГЕРОИ, С ФАЛШИВИ НОВИНИ, ВДИГАЩИ ФАЛШИВИ ВЪСТАНИЯ И ИСКАЩИ ДА НАПРАВЯТ ФАЛШИВА ДЪРЖАВА! Наглостта на някои собственици на л@йняни сайтове, стига до там да настройват българи един срещу друг и да създават размирици, чрез които да се докопат до управлението на страната. Повеждам битка с днешните Цар Кировци! Ще я водя безпощадно и ще я доведа докрай! Няма да позволя на хора непостигнали нищо в живота си да омаловажават труда на хиляди успели българи! В началото на демокрацията бяхме номер 1 в производството на гаражен фалшив алкохол. Сега отново сме на първо място, но по брой гаражни фалшиви сайтове, произвеждащи фалшиви новини и тровещи също толкова смъртоносно българския народ. Призовавам министъра на културата Боил Банов да спази Закона за медийните услуги (приет през 2018г) и най-сетне да влезе в задълженията си, като издаде Наредба за публичен регистър на медиите. В този регистър всички медии трябва да посочат своя собственик, лицето което контролира съдържанието и редакционната политика и източниците си на финансиране. С неиздаването на тази Наредба, министър Банов в момента позволява на сайтове да бъдат регистрирани примерно на адреса на къщичка за птички в гората. Министър Банов, имахте срок до ноември 2018г да направите този регистър. Бъдете по-смел и изпълнете задълженията си. От Вас зависи дали историята ще Ви запомни, като смел или страхлив министър!За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
на светло (преди 3 години)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 909
стъки и макрон ръка за ръка!
за сега - добре!
1
0
kaka (преди 3 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Гробарчетааа ,изкарайте още тъпи и злобни физиономии.При вазе са в изобилие ,нали на тях се крепи гроб ,а и за тях работим.Знеш ли на кои викат в България ,,Мутри"? Просто погледни в огледалото,ама не повръщай веднага защото ще опорочиш герберската идея за мутронизация на обществото.
0
0
Кака Слонка (преди 3 години)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Браво Стъки, може да те вземат в МВР и заедно с глав секът, видният герберско-депесар Иваело да викате УРА БОКО
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
3
0
Пешо от Виница (преди 3 години)
Рейтинг: 94384 | Одобрение: 30494
Бабоебе...а иска да стане известнен, но не само с папкане на паричкщите от жената с която живее, с анаболите ,които гълта ката ден, но и с улична известност. Е, Стъки. Стана известен,но  с простотията си! То и тук,в нашия форум, има подобни дебили...драскат глупости, ама...да са известни в маалата сред Айшетата. Милите ми ....Айшетата не могат да четат ,бре! То и вие драскате...и българската граматика я нямате за нищо,ама , искате и вие  да станате журналя!
1
0
ас (преди 3 години)
Рейтинг: 145418 | Одобрение: 22973
стъки в колкто и църкви да се снимаш няма да помогне.
2
0
:) (преди 3 години)
Рейтинг: 36879 | Одобрение: 8184
Фашлив мъж! ;) Менте! 
4
0
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 327432 | Одобрение: 51012
Стъки може да подаде сигнал, че самия той е фалшив педал.....но ще загуби делото....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама