Студентката Борислава от София: Полицаи ми свалиха блузата и ми бъркаха в гащите

17.10.2014 / 22:11 11

Студентката Борислава Латинова крие лицето си в рамото на приятеля си Мартин

Полицайка съблякла блузата на 20-годишна студентка на централен булевард в София и бъркала в гащите й при рутинна проверка. От това се оплака пред "Труд" Борислава Латинова - жертвата на унизителното претърсване. Инцидентът станал към 2,30 ч в петък на бул. "Св. Наум" до Семинарията.Аудито, в което Борислава пътувала с четири момчета, било спряно за проверка при заградителните действия за убийството на компютърния специалист в София към 20,40 ч в четвъртък.

"Започнаха да ни пребъркват. Полицайката ми вдигна блузата, бях без сутиен. Помолих я да не го прави на улицата, да ме скрие поне между колите. Тя се смееше. После започна да ми бърка в гащите, без ръкавици, без нищо - разказа Борислава, студентка в Благоевградския университет. И ридаейки, добави: - Все едно съм парцал. Умирах от срам. Минувачи ме снимаха и се смееха."

По думите й след инцидента аудито било задържано, а тя и момчетата отведени в 4-то РПУ за обяснения. После били пуснати. Когато баща й Христо Латинов, бивш шеф на имотите на Софийската митрополия и експерт в КТ „Подкрепа", научил за случилото, отишъл в районното и поискал да разбере името на полицайката, но напразно.

"Кой съблече дъщеря ми? Искам да разбера защо тази жена е бъркала в интимните й части. Какво е търсила?", гневеше се той.

От МВР съобщиха, че две от момчетата били отведени в РПУ-то, защото преди време били задържани. Поведението на полицайката обаче не било оправдано, ако е било такова. И проблемът бил, че не е подадена жалба.
 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
интересно......момчетата не са се оплакали ,че са ги претърсили с латексови ръкавици в районното.......отзад........
7
5
абеама (преди 6 години)
Рейтинг: 2684 | Одобрение: 989
Що си мисля че послъга това момиче. В смисъл, че преувеличава доста. Понеже тати е не знам си кой, да събудим малко съжаление. Не ми се вярва просто. Не че бих се изненадал, ако е истина. Те полицаите, ако бяха умни нямаше да са полицаи. Но все пак такова отношение от жена на жена... Най-вероятно и е бръкнато в колата на панталоните и са опипани страничните шевове, а блузата са повдигнали, за да видят дали наистина е без сутиен, тзй като и банелите на сутиените се претърсват. Ако беше моята дъщеря може би нямаше да мисля така, но момиче без сутиен, заобиколено от 4 момчета в 3 часа посред нощ, някак не ми вдъхва кой знае какво доверие, нищо че си крие лицето в приятеля си.
Щастлифт съм! Щастлифт въпреки усилията на ГЕРБ!
3
2
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
търсили са пистолет с два пълнитела на грешно място......
4
6
Варненецът (преди 6 години)
Рейтинг: 440 | Одобрение: 165
Нормалните жени ходят със сутиен!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама