Цветанов разкри какво ще прави след като напусне ГЕРБ

01.06.2019 / 00:05 9

trud.bg

Цветан Цветанов проговори за оставката си и за това дали чувства разочарование. Той разкри и кога оттеглянето му като зам.-председател на ГЕРБ ще стане факт. 

"Това ще стане факт на 7 юли, когато ще се проведе извънредния ни национален конгрес. Тогава ще се представи оставката ми като зам.-председател на партията, както и оставката на Румяна Бъчварова, която заминава за Израел като посланик. Тя също е депозирала оставката си и излизането си от Изпълнителната комисия. Най-общо казано, в момента се чувствам малко по-свободен, защото изминалите 13 години партийна работа за мен означаваха лишения от времето за най-близките ми, както и много и дълги отсъствия от вкъщи", коментира Цветанов, цитиран от в. Труд

Той признава, че ще има време сега да прекара със семейството си: "През това лято ще мога да съм по-дълго време със семейството. Ще имам възможност да усетя какво вълнува най-малката ми дъщеря, защото тя порасна като че ли за един миг – вече е на 8 години." 

Цветан Цветанов отрича да изпитва разочарование: "А иначе – за разочарование не е редно да се говори. Ние сме големи хора и би трябвало да се отнасяме разумно към разочарованията в чисто служебен план, защото в работата си всеки човек е изправен пред някакви перипетии и предизвикателства.

Смятам, че най-важното е да имаш стабилна основа, дом и семейство. Имам чудесно семейство, което ме зарежда с обич и търпение и ми дава сила да преодолявам всички предизвикателства и превратности."/ БлицЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
2
Цвъсансьорът (преди 5 години)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Каквото и бъдеще да си избере, нормалните хора ще се сещат за герберасткия крадец Цвъ Цветанов с гнус и отврат. Влязъл в политиката гол и бос и излязъл богат, циничен и надменен. Да му мисли оглозгания от крадливите гербераси народ.
4
5
Пешо от Виница (преди 5 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
До neXus и"Голям праз":Усмивка И едния и другия сте прави!
12
2
Голям праз (преди 5 години)
Рейтинг: 35795 | Одобрение: 6000
Аптекар, какви точно медикаменти използваш? Прочете ли листовката? А как си с дозировката?
18
18
gugutka (преди 5 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Аптекар, защо си мислиш, че ако не сме за ГЕРБ, сме за БСП? Може да симпатизираме на други организации. И кой си ти, че ще ми даваш наклон с какво да се занимавам?
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
21
3
Голям праз (преди 5 години)
Рейтинг: 35795 | Одобрение: 6000
Агенция за недвижими имоти!?
27
19
gugutka (преди 5 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Ще харчи откраднатите пари.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
27
7
Пешо от Виница (преди 5 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Смятам, че най-важното е да имаш стабилна основа, дом "-За последното / дом/ съм съгласен с теб на 100%! Имаш не само един дом-имаш цели 6 +два гаража+къща. Е, как няма да имаш стабилна основа? Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама