Тошко Йорданов: Борисов снощи се накара на народа, стоейки пред джипката, купена с нашите пари

05.04.2021 / 20:06 7

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър 7/8 тв

Днес е първият ден от края на управлението на мутрите от ГЕРБ. Най-накрая, извоювахме си го всички заедно. Снощи Бойко Борисов дръпна една объркана и безсмислена реч, в която пърно се накара на хората, после се обяви за безгрешен и накрая нагло предложи да се цуне с всички. Този човек наистина живее в някакъв измислен свят. Това коментира в предаването си по 7/8 тв Тошко Йорданов.

И стоеше нагло пред оня джипка, купена с нашите пари. Всъщност най-правилното е да сдаде инвентара, да върне ключовете от джипката и да си ходи у тях. Защото вече не е премиер. Формално - още малко е, но практически вече е "сбогом". Мутри, сбогом коментира той. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
7
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 9315 | Одобрение: -7555
Милене, психото знаеш ли го къде е ? Ако не, да те упътя в правилната посока.
1
6
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 9315 | Одобрение: -7555
Ха, ха, тесните неоценени специалисти, взеха да се опитват да мислят. Ай нидейти, да не разтегнете някоя гънка, не, че ги имате де.
4
0
Burton (преди 1 месец)
Рейтинг: 3753 | Одобрение: 883
Снайпер, като малък се сбихме 2 компании. След като ги понабихме повечето избягаха. Един от "другите" не осъзнаваше какво се случва и бучеше "ще ви пребия ве, кво се правите на важни", докато се намираше между мен и още 4ма мои приятели(той сам). Един от приятелите ми каза на друг "я му забий един на тоя да млъкне", и последва хубав удар. Този толкова бързо се озова на земята, че не успя да го разбере и продължаваше да повтаря мапинално, легнал - "ще ви пребия ве, кво се правите на важни". А той на земята, в нокдаун. Горе-долу същата работа стана и сега.
5
0
Горан (преди 1 месец)
Рейтинг: 2962 | Одобрение: 617
сега всички ще се разбягат и разграничат от боко и ще се присламчат към новите управляващи, този филм сме го гледали, само след година старите муцуни ще са при славчо и ще ни обясняват какви незаменими експерти са, а те са си най обикновени търгаши-експерти на краденето и изнудването
да ама не
7
0
Снайпер (преди 1 месец)
Рейтинг: 11283 | Одобрение: 3518
Калинките още не са разбрали какво се случи. Продължават да си вярват на опорките и на хипнозата от вожда си как само те правили нещо. Даже не разбират че играта свърши 
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
2
6
ПХК (преди 1 месец)
Рейтинг: 4837 | Одобрение: -2013
Е... Това вече е много несериозно и тъпо. В момента имате много по важни въпроси за решаване. Заемете се с тях.
0
1
Чичкото (преди 1 месец)
Рейтинг: 3040 | Одобрение: 355
Бързайте бавно Така правят умните хора
Истината преди всичко

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама