Тръмп може да посредничи между Турция и кюрдите

11.10.2019 / 07:04 2

Американският президент Доналд Тръмп изрази надежда, че може да посредничи между Турция и кюрдите, съобщава БНТ.


В Туитър той написа, че Съединените щати имат три възможности за действие след турската операция в Сирия. Те са изпращането на хиляди войници, налагането на финансови санкции на Турция или посредничество между Анкара и кюрдските представители.

Според високопоставен американски представител Тръмп е натоварил дипломати със задачата да уредят прекратяване на огъня между Турция и кюрдите.

По-рано Доналд Тръмп нарече турското настъпление "лоша идея" и заплаши да унищожи икономиката на своя съюзник в НАТО.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
41
21
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15468 | Одобрение: -552
-"Америка е нацията, която ще спаси планетата!   " - COLLECTIONER   --------- :blink::unsure: И Луната, и Венера, и Марс, и Юпитер, и Сатурн,  видимата  и паралелната Вселена, а'бе всички което съществува и не съществува.Усмивка Ама тях кой ще спаси след време????????????Ангелче ........... -" Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει - Всичко тече, всичко се променя!":unsure:;)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама