Три дни ще разчертават синята зона по ул."Цар Асен" във Варна, не паркирайте там

21.05.2020 / 17:03 1

На 22-ри, 26-ти и 27-ми май от 08:00 ч. до 18:00 ч. ще се полага хоризонтална маркировка  на ул. “Цар Асен", съобщават от ОП „Общински паркинги и синя зона“.

Умоляват се водачите на МПС да преместят автомобилите си от улицата."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Dooobre!!! (преди 1 седмица)
Рейтинг: 7513 | Одобрение: 4308
Кожодери!  Не се накрадохте. По 100 кожи ни смъкнахте и нямате насита. Трошите парите, които крадете от джобовете ни, за безумни "проекти". Уж правите всичко "за нас", а всъщност крадете поне половината от предвидените пари. Ние сме тъпаци, че ви търпим и ви оставяме да ни мачкате и да ни крадете.Болест             Поне един обществен паркинг да бяхте направили с всичките пари, които прибрахте от първия етап на синята зона. Ама не! Къде ви е отчета за събраните пари? В какво ги вложихте? В изплащане на огромните кредити, които изтеглихте "от наше име", за да имаме да ви ги връщаме с поколения напред ли?  Всичко правите З А   П А Р И!!!! А не за хората. 
Да живей България!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама