Уличка без изход във Варна стана капан за шофьорите, някои получават по три фиша за паркиране на ден

25.06.2020 / 12:26 6

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Малка улица без изход се превърна в капан за шофьорите във Варна. Почти всеки, който спре там получава фиш, защото полицията очевидно дебне на това място, като минава понякога и по три пъти на ден. Това разказа пред „Петел“ Йордан Лазаров, потърпевш от акциите на полицията, който живее до малката пътна отсечка, която даже няма име.

Мястото е в квартал „Победа“, пресечката, където редовно „валят“ фишове е до ул. „Тодор Пенев“ 1. Малката улица на практика не е съществувала до 2007, когато там се появява кооперация. Живеещите в нея сами си плащат да бъде натрупан натрошен асфалт, който не е най-удачното решение, но пак е по-добре от калта, разказа Лазаров.

След построяването на друга жилищна сграда, улицата най-сетне получава нормална настилка, изпълнена от инвеститорите в строежа. Някъде по същото време се появява и знак, забраняващ паркирането. Той се оказва чудесен повод за „лов на нарушители“.

На практика спрените на безименната улица коли не пречат на никого. А също така и не е много ясно как изобщо знакът за забрана на паркирането се е появил там, коментират съседите.

„Има хора с три фиша за един ден. На полицаите даже им е трудно да пишат къде е нарушението, та пишат „на ул.“Тодор Пенев“ до №1“. Ясно ми е, че общината „пълни хазната“, но това не може да става за наша сметка. Като е толкова важна тази улица, защо 15 години стоя без асфалт?“, това пита варненецът Йордан Лазаров, който е решен да постави въпроса на възможно най-високо ниво и пред КАТ, и пред Община Варна.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Мракобес (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5056 | Одобрение: 1031
А къде са полицаите във Виница? ул. Черно море с аптеката и пекарната е кошмарна! Спират в кръстовището, запушват влизането и излизането, карат в насрещното заради паркоместата на главната улица. Голям батак е и много реват за актове - ама няма никой там! Явно на тази улица живее някое ченге и по този повод глобяват.
2
0
Ман40 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 4798 | Одобрение: 1338
Лошото е, че не плащат виновните, а ние с данъците си!
RB
3
0
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 33248 | Одобрение: 4993
ако няма официално улица нямат право да поставят знак,камо ли да глобяват.но мен са ме глобявал и пред гаража ми задето съм зтворил оня вътре. ?но когато се обадих на другия де че са ме запушили и не мога да изляза 3часа се чудиха какво да правят,та така ми отмениха акта.явно скоро ще пада тиквун та всеки лапа за себе си.
5
0
Ман40 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 4798 | Одобрение: 1338
Изтръгнете знака! А къде е полицията пред бръмчащите коли и мотори вечер? Работното време свърши и нанкат. 
RB
3
0
Blue hills (преди 1 седмица)
Рейтинг: 28591 | Одобрение: 12661
Милиционерите на бойчето се почувстваха много окрилени напоследък и започнаха до най-ниското звено сами да нарушават закона, щото няма кой "да ги барне". ФБ е пълен с клипчета как издевателстват над шофьори, които дори не са нарушили правилата. 
6
0
:) (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11169 | Одобрение: 4769
Съд, съд и пак съд до дупка на герберскеската община. Нека плаща Потника! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама