Умилително: Котка се изправи, за да пие вода

10.01.2015 / 13:57 18

Умиление може да предизвика във всяко състрадателно сърце съдбата на животните в градска среда. 

На снимката се вижда как котка пие вода, стичаща се от улук на варненска улица. Животното се е изправило на задните си крачета, за да удовлетвори жаждата. 

Водата е живителна и незаменима течност за всеки жив организъм. А студените дни са цяло изпитание за оцеляването на четириногите. Те обаче намират начин да се справят без претенции, за разлика от много хора, които дори посягат на живота и здравето им.

В чужбина проблемът бива решен със зоополиция и поставяне на купички с вода пред входовете на къщите и сградите - за да има по-малко страдание, там където то може да бъде предотвратено. 

Подобни акции са били организирани и във Варна след призив на природозащитници. Засега обаче инициативата остава свободна и частна, според волята на всеки един човек.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
2
Dooobre!!! (преди 6 години)
Рейтинг: 8820 | Одобрение: 4595
Много странно сте изкривили тази никаква тема. И ако не беше толкова разярен спора във форума, едва ли щях да я забележа. След като внимателно изчетох написаното дотук, само едно нещо искам да кажа на анонимния “ДемоКретен“ относно ето това му изречение: “До тогава ще са останали в Бг само циганите и дъртаците и ще си ядат един на друг лайната,защото няма д аима прости данъкоплатци които да издържат пенсионери и цигани.“ ... Дотогава и ти ще си станал дъртак ... с всичките последствия, които описваш! Пенсионерите не са виновни, че им стовариха всички “хубости“ на набедената ни демокрация. Те не са виновни нито за инфлацията, нито за яловия ни преход, нито за съсипването на българската икономика... Да! Не са виновни! Те са само потърпевши! Не се знае само че след 30-40 години вие, които сега плюете пенсионерите, на какъв хал ще сте! Животът е палачинка, мили деца! В един миг се обръща! За никого няма нищо сигурно!
Да живей България!
4
1
Losh (преди 6 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Умилително - Човек легна на улицата гол и бос за да проси за хляб и сол ...
2
3
Kasparov (преди 6 години)
Рейтинг: 1061 | Одобрение: 86
В тази тема май природозащитниците са повече от човекозащитниците.
"Chess is mental torture." Gary Kasparov
2
13
Svetla Nikova (преди 6 години)
Рейтинг: 227 | Одобрение: -118
Къде е това Варна Индия Пакистан?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама