Уволниха директора на болницата в Пазарджик след разпореждане на Бойко Борисов

11.11.2019 / 11:12 5

Директорът на Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Пазарджик д-р Васил Вълчев е освободен по разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов, съобщиха от Министерството на здравеопазването, съобщава БНТ.


Още през изминалата седмица министърът на здравеопазването Кирил Ананиев е изпратил писма за свикване на Общо събрание на лечебното заведение, за да бъде извършена промяната в управлението на болницата. До избора на нов директор в МБАЛ-Пазарджик ще бъде назначен прокурист.

Здравният министър е поискал от НЕЛК да направи проверка на ТЕЛК решенията, които са издадени от ТЕЛК комисиите в МБАЛ-Пазарджик.

По разпореждане на министъра на здравеопазването Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ от днес започна пълна проверка на лечебното заведение в гр. Пазарджик.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
15
2
kris (преди 8 месеца)
Рейтинг: 136936 | Одобрение: 856
Майка ми беше управител на аптека и по време на ревизия, заради разлят перхидрол се натрови и 12 години не можа да стъпи в аптека и от ТЕЛК и дадаха 60 лева пенсия.....Преди няколко години имаше преосвидетелстване и я гледам излиза разплакана от офиса, а един от опашката и казва....Не плачете госпожа, просто не знаете начина....Давате им 2 бона под масата и готово.....Това е, колеги.....Така е в България за съжаление......Болен, здрав носи.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
7
2
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 51070 | Одобрение: 19480
"666" : Как ще го накараш да "враща" погълнатото, бре? То, от лакомия има една приказка: "Кръв повръща ,ама налапаното-Не". Та и тука така.....И както често обича да завършва приказката си един виден член от компанията Коце Коцкаря-ама си е лекар,де..."Удриииииииииии Бойко!". Ухилен
21
0
gugutka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 49304 | Одобрение: 21939
Всички хора, които има ТЕЛК в държавата трябва да се преосвидетелстват. Убеден съм, че има стотици хиляди на хранилката. Тези свине от репортажа са капка в океана.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
22
0
гарфилд (преди 8 месеца)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Подкрепям 666.Само си мисля,че десетина годинки,са му много малко.
32
0
666 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 16703 | Одобрение: 5288
Тоя трябва да го накарат да върне всичко, което е взел неправомерно! Както и другите тъпаци около него! После десетина годинки в панделата...Баси наглата сган! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама