Уволниха директора на болницата в Пазарджик след разпореждане на Бойко Борисов

11.11.2019 / 11:12 5

Директорът на Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Пазарджик д-р Васил Вълчев е освободен по разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов, съобщиха от Министерството на здравеопазването, съобщава БНТ.


Още през изминалата седмица министърът на здравеопазването Кирил Ананиев е изпратил писма за свикване на Общо събрание на лечебното заведение, за да бъде извършена промяната в управлението на болницата. До избора на нов директор в МБАЛ-Пазарджик ще бъде назначен прокурист.

Здравният министър е поискал от НЕЛК да направи проверка на ТЕЛК решенията, които са издадени от ТЕЛК комисиите в МБАЛ-Пазарджик.

По разпореждане на министъра на здравеопазването Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ от днес започна пълна проверка на лечебното заведение в гр. Пазарджик.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
15
2
kris (преди 3 седмици)
Рейтинг: 113320 | Одобрение: 5965
Майка ми беше управител на аптека и по време на ревизия, заради разлят перхидрол се натрови и 12 години не можа да стъпи в аптека и от ТЕЛК и дадаха 60 лева пенсия.....Преди няколко години имаше преосвидетелстване и я гледам излиза разплакана от офиса, а един от опашката и казва....Не плачете госпожа, просто не знаете начина....Давате им 2 бона под масата и готово.....Това е, колеги.....Така е в България за съжаление......Болен, здрав носи.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
7
2
Пешо от Виница (преди 3 седмици)
Рейтинг: 37103 | Одобрение: 15688
"666" : Как ще го накараш да "враща" погълнатото, бре? То, от лакомия има една приказка: "Кръв повръща ,ама налапаното-Не". Та и тука така.....И както често обича да завършва приказката си един виден член от компанията Коце Коцкаря-ама си е лекар,де..."Удриииииииииии Бойко!". Ухилен
21
0
gugutka (преди 3 седмици)
Рейтинг: 44958 | Одобрение: 20703
Всички хора, които има ТЕЛК в държавата трябва да се преосвидетелстват. Убеден съм, че има стотици хиляди на хранилката. Тези свине от репортажа са капка в океана.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
22
0
гарфилд (преди 3 седмици)
Рейтинг: 31800 | Одобрение: 12910
Подкрепям 666.Само си мисля,че десетина годинки,са му много малко.
32
0
666 (преди 3 седмици)
Рейтинг: 16072 | Одобрение: 5207
Тоя трябва да го накарат да върне всичко, което е взел неправомерно! Както и другите тъпаци около него! После десетина годинки в панделата...Баси наглата сган! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама