В събота - двоен протест във Варна: Срещу скъпите горива и в подкрепа на майките в София

08.11.2018 / 12:45 22

В събота, 10 ноември, във Варна ще се проведе двоен протест, който ще има характера на шествие. Организаторите са обявили като изходна позиция за демонстрацията паркинга на „Метро“, а началния час е 13 часа.

Шествието с плакати и знамена ще премине „Вл. Варненчик“ и „Мария Луиза“ и ще завърши с митинг пред община Варна. Това става ясно от уведомлението, което организаторите на протеста са подали до кмета на града. Копие от него беше разпространено във Фейсбук.

Протестът ще един от многото, които се очаква да се състоят в много градове в страната, включително и в столицата в същия ден и час.

Повече подробности, могат да се намерят на фейсбук страницата „На България и писна“.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Ало, мафията?!?!?! (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КТБ беше фалирана от калинките назначени от КОЙ и ТОЙ. Сега калинки назначени от КОЙ и ТОЙ разследват аферата КТБ. Ама резултатите буксуват нещо... защо ли?
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Абе ей точко много си прост бе каун затова ли си точка бежи да те порнат че ми писна от тебе бе затвори си двете дупки най добре мърша тук си много отворен нещо май а страхлив педал такъв.Ти си смешен всички ти се смеят бе мърда я вземи си пий хаповете най добре психясал педал такъв . Хората ти се смеят ве ама не си заслужаваш  вниманието шибаняко преди да спра ще ти кажа само едно камион да мине през крака ти чайка да те насере отгоре  пиян тракторист да те шиба.
4
0
До . (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ей точка не можеш да ме впечатлиш безработен безделнико много си ми елементарен меркантилен болен си то се знае.Ами да го кажим така пишеш се точка😅. Защо защото си тъп защото те е страх да си напишеш името абе пишлеме абе пикльо някои хора поемат инициативата да направят нещо за благото а ти чакаш на готово нали така бе вмирисан пубер .Ти си толкова прост че,когато тръгнеш да пишеш каквото и да било си го местя в другия крачол с други думи е ясно на всички колко си елементарен безработен осмокласник.Една клечка за задника си не чможеш да издялкаш бе мишок.
0
7
... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дано направят бензина 4 лева , а данък 200 % от стойността на колата и забрана за движение на над 15 годишни мпс-та. Да видим тогава кви задръствания ще има... Да имаш кола не е необходимост ,а лукс за който трябва да се плаща! Мърши  П.С. Всяка жаба да си знае гьола , Всеки работник да си знае завода.
3
4
. (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Антончо, лайно миризливо- ако трябва да съм "умен" колкото теб предпочитам да се обеся... Да питам и теб като Владко (дето се крие като бит педераст) - какво КОНКРЕТНО си направил ти досега за да е различна ситуацията? Да те открехна- провеждането на протест "срещу високите цени на горивата" който се изразява в 2-3 часа каране на кола в града и задръстване на движението по основни булеварди показва, че не ви е проблем да похарчите 10лв. за гориво без да има нужда. Тоест смисълът на протеста е убит изначално- защо протестът НЕ Е пешеходен? Една разходка пеша 2 часа от Катедралата до Общината и дори блокиране на центъра за целият ден го приемам и разбирам, но да протестираш харчейки излишно пари за нещо което ти е скъпо не го схващам
4
1
въпрос (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Някой сеща ли се за поне едно-единствено нещо, което са направили гербавите и което да не е повод за протести? Защо само за горивата е протестът? Едновременно скочиха цените на горивата, на парното, на тока, на водата, на гражданската отговорност, новата ТОЛ такса също влече поскъпване на всички стоки след себе си, нова продуктова такса на дрехите, премахват данъчното облекчение за основното жилище, с повишаването на МРЗ се увеличават и осигуровките и данъкът върху доходите, правят опити да премахнат втората година от платеното майчинство, както и да ограничат отговорността на застрахователите до смешните 20000 лв. за смърт на пътя... Въпросът е - защо само за горивата, а не за цялостната политика на геноцид и насилствено умъртвяване на българите? Подкрепям всякакви протести, включително и този, но ограничен само до поскъпването на горивата, внушава усещането, че другите цени са нормални.
6
1
Антон (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Многоуважаеме коментиращи отнася се за тези от вас които по цял ден пишете безмислени  коментари...вие нямате личен живот вероятно сте и безработни страхливци сте не ви стиска да излезете на протест от каквото и естество да е.Коментиращия с име Владо е много прав с неговия първи коментар аз имам работа имам кола имам нормален живот но не съм  съгласен с тези увеличения на горива застраховки храни и т.н.Ето защо ще се включа в протеста и аз вземете се стегнете бе по цял ден се чудите къде да си изсерете тъпите безпочвени  коментари ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ОТСТРАНИ  СТЕ МНОГО СМЕШНИ .Чакате все на готово вземете се в ръце осъзнайте  се няма да ме трогнат вашите хейтърски обиди по мой адрес отсега да го знаете лек ви ден бъдете умни а не прости.....Чао...
1
5
. (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Владкоооо, чикиджия гърбав и нещастен- още чакам отговор какво КОНКРЕТНО си направил и постигнал ти
6
3
АЗ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Евала, Владо, спести ми 10 реда писане, щях да им го напиша същото на тези роби-мазохисти, като точков.
8
1
... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
владко е новия Иван Вазов , каква реч , какъв речник ... възхищение и поклон пред посредствената ти личност ...
0
0
666 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 12807 | Одобрение: 3852
Ухилен
7
5
владо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2504 | Одобрение: 1389
До "."  Колко прост трябва да си за да се кръстиш "."( точка)? Всъщност може би си свикнал с това да си просто една точка? Може би цялото ти същество представлява една точка, едно завършващо отходно отверстие? Може би си свикнал да стоиш омазан с вазелин и да те чукат непрестанно? Не знам. Това са само мои предположения. Знам със сигурност, че човек, който има капацитет да се кръсти "." няма капацитет да защитава правата си. Ти, точко, си градивната единица на простото и заспало населението, заради което тук няма държава, но има непрестанен секс.........за съжаление все си от неправилната страна . Ако ме разбираш? Макар, че ме съмнява. Силно ме съмнява в една точка, след толкова чукане, да има какъвто и да било мозък. Стой си в междубузието, мълчи си, мажи се обилно с вазелин  и очаквай поредното чукане. Лека нощ
6
7
. (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Владкоооо, нещастник жалък що не ни кажеш ти какво КОНКРЕТНО си направил и как точно си търсиш правата? Бас хващам, че си поредният жалък клавиатурен трол който не излиза от вкъщи щото мама не му е дала 2лв. за кафе. И да те открехна за този конкретен протест- на организаторчето му се спускат заповеди и после му се плаща според бройката олигофрени които са се вързали на простотиите му. Ако теб те кефи такава схема- отивай, разумните хора не стъпват на такива места
4
2
... до владо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
браво чичо владко , ти си истински народен будител . Евала
9
4
владо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2504 | Одобрение: 1389
Чета коментарите и за пореден път се убеждавам, че тук народ няма.....има само заспало, просто население. А когато няма народ, няма и държава...........има само територия. Как искате да се променят нещата, като никой не си търси правата? Никой ли от вас не иска да потърси отговорност от слугите си ( управляващите)? Не ви ли писна постоянно да ви крадат парите, мечтите , живота? Лека нощ население.
6
0
sss (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Като се замисли човек,  .   е прав/а! Тези протести,започват да приличат на протести под надслов:"Защо едни имат,а други(дето протестират),нямат" Кои са повече,вие ще кажете.Защо-също.
5
16
fck (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Големи протестъри се навъдиха.На който не му харесва да зарежда от Гърция(2,90 лв/л),Румъния(2,65 лв/л),Сърбия(2,95 лв/л) и т.н ,а на мамите им преизпълниха дори финансовите искания.
15
5
??? (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
  Защо само за бензина ще протестирате? Всички хранителни стоки вече са се увеличили , като хляб ,местни и млечни продукти. Даже и тоалетната хартия! Лекарства също.Пеша можеш да вървиш , но гладен и болен е сигурно ,че ще умреш.
6
5
... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Национален протест срещу съществуването на тази безфаидийна територия , как не се намери някой да я приключи тази кочина ? 
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НЯКОЙ ИСКА 2013Г ДА СЕ ПОВТОРИ- А ПОСЛЕ ЧЕРВЕНИТЕ ФАЛИРАХА КТБ ЗА ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА, КОЯТО ПЛАТИ ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ.
15
8
. (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мноу мъ кефят малоумните протести "срещу горивата" в които всички са запалили колите си и за 2-3 часа изгарят по едни 8-10лв. за гориво- протестирайте ПЕША бе, гъзоблизци и чикиджии малоумни. 
2
27
666 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 12807 | Одобрение: 3852
Ко ма еве за майките в софия? На тях да не им пука за майките във Варна?!? Аз само за горивата ще протестирам Усмивка
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама