В събота - двоен протест във Варна: Срещу скъпите горива и в подкрепа на майките в София

08.11.2018 / 12:45 22

В събота, 10 ноември, във Варна ще се проведе двоен протест, който ще има характера на шествие. Организаторите са обявили като изходна позиция за демонстрацията паркинга на „Метро“, а началния час е 13 часа.

Шествието с плакати и знамена ще премине „Вл. Варненчик“ и „Мария Луиза“ и ще завърши с митинг пред община Варна. Това става ясно от уведомлението, което организаторите на протеста са подали до кмета на града. Копие от него беше разпространено във Фейсбук.

Протестът ще един от многото, които се очаква да се състоят в много градове в страната, включително и в столицата в същия ден и час.

Повече подробности, могат да се намерят на фейсбук страницата „На България и писна“.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
666 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 14127 | Одобрение: 4432
Ухилен
7
5
владо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 7734 | Одобрение: 4774
До "."  Колко прост трябва да си за да се кръстиш "."( точка)? Всъщност може би си свикнал с това да си просто една точка? Може би цялото ти същество представлява една точка, едно завършващо отходно отверстие? Може би си свикнал да стоиш омазан с вазелин и да те чукат непрестанно? Не знам. Това са само мои предположения. Знам със сигурност, че човек, който има капацитет да се кръсти "." няма капацитет да защитава правата си. Ти, точко, си градивната единица на простото и заспало населението, заради което тук няма държава, но има непрестанен секс.........за съжаление все си от неправилната страна . Ако ме разбираш? Макар, че ме съмнява. Силно ме съмнява в една точка, след толкова чукане, да има какъвто и да било мозък. Стой си в междубузието, мълчи си, мажи се обилно с вазелин  и очаквай поредното чукане. Лека нощ
9
4
владо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 7734 | Одобрение: 4774
Чета коментарите и за пореден път се убеждавам, че тук народ няма.....има само заспало, просто население. А когато няма народ, няма и държава...........има само територия. Как искате да се променят нещата, като никой не си търси правата? Никой ли от вас не иска да потърси отговорност от слугите си ( управляващите)? Не ви ли писна постоянно да ви крадат парите, мечтите , живота? Лека нощ население.
2
27
666 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 14127 | Одобрение: 4432
Ко ма еве за майките в софия? На тях да не им пука за майките във Варна?!? Аз само за горивата ще протестирам Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама