Варна 2019 г.! След като унижиха и изгониха майка на дете с увреждане с полиция общински съветник заплаши, че ще я съди

01.07.2019 / 10:04 19

Калинка Димитрова е майка на дете с увреждане. Пред БТВ тя разказа, че е посетила сградата на общината във Варна по друг повод, където е разбрала, че се провежда редовно заседание на Общинския съвет в града. Тя е седнала да погледа и да послуша какви решения взима местният парламент.

В една от точките е поискала думата, за да припомни за старо свое заявление за общинско жилище, което до днес не е получила. Оказало се, че въпросът й не е по конкретната точка, която се обсъждала в момента и председателят й отнел думата. По-късно била помолена да напусне.

А по думите й, по неясни причини дори била извикана полиция, за да я изведе от залата. Тръгвайки си, жената твърди, че е била обиждана от общинския съветник от НФСБ Димитър Карбов. Той отрече обвиненията пред БТВ. 

 Калинка Димитрова е записана за общинско жилище от 2011 г. Има две деца, едното от които е с увреждания. Освен, че отглежда децата си, тя живее под наем и работи на две места, за да може да издържа семейството. Калинка разказа, че е разбрала за съвета случайно и е решила да влезе да попита защо не й се дава толкова дълго чаканото социално жилище. "Обърках се, защото на таблото пишеше "Жилфонд" и аз реших, че става дума за социалните жилища, едно от които чакам аз”, уточни жената. Тя сподели, че е чула и подигравателни подмятания по свой адрес от общински съветници.

„Минавайка покрай трибуната, един господин - Димитър Карбов - чувам как казва: Ти огледало нямаш ли си у вас да се погледнеш на какво приличаш. Че дори на диалект ми говориш. Виж се и как си дошла тука облечена, че ако те ритна…”, обясни Димитрова.

Димитър Карбов заяви, че не е изричал подобни неща.

„Единственият инцидент беше в нарушаването на правилника на Общинския съвет и отстраняването на въпросната госпожа. Как си представяте да обидя някого на общински съвет, още повече това е жена. Даже да е имало някаква обида, която да е прозвучала в ушите на някой, съм готов да поднеса своите извинения. Но няма за какво", посочи категорично Карбов. В края на изказването си съветникът от Варна заплаши, че за клевета може да съди майката на детето с увреждане, подчертавайки: "Всеки опит да бъде опетнено името ми, ще го използвам пред друга институция, защото не може да се позволява някой да клевети и обижда.”

Кадър от ТВ Черно море, която отразяваше на Живо сесията, показва как жената е изгонена от полицай. 

Странно е, че по-късно записите изчезнаха от сайта на телевизията.

Случайно или не ТВ Черно море, която част от Медийна група Черно Море ежегодно получава от общинския бюджет десетки хиляди левове за медийни проекти.

Тази година финансирането от общината за групата е 43 000 лв.

Още по-случайно мениджър пр на "Черно море" е Марица Гърдева, шефка на групата на ГЕРБ в общинския съвет във Варна.


 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
6
khm (преди 1 годинa)
Рейтинг: 43087 | Одобрение: 16252
Яко смърди цялата работа, и с тоя дебил, и с въпросния запис.
16
4
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 38270 | Одобрение: 14565
Карбов и тебе те няма от обувките нагоре.
33
5
Oblak (преди 1 годинa)
Рейтинг: 843 | Одобрение: 278
Не знам защо се набирате. Ако познавахте Карбов щяхте да знаете, че той е некадърен, невъзпитан и не особено интелигентен (последното може да се замести с друга думата). Абсолютно  възможно е да се е държал по този начин. Чул , че хората заплашват със съд, та решил и той, като мъжете!? Да не говорим, че мястото му не е в общинския съвет, още по-малко в комисията по архитектура. 
16
17
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
Ето на. Ти не спираш да говориш с епитети. Обективната критика и изнасяне на фактите, като това, че подарихте 43 милиона лева на олигарха Гергов, наричаш "злоба". Сипеш проклятия. Аз всъщност за ваше добро говоря истината, че трябва да си вземете поука. То е малко късно, но е за ваше добро е. Да се разкаете малко. Да си очистите душичките. Да си признаете пред себи си в какви лайна сте затънали. Ще ви олекне малко. Нали не мислиш, че цял живот така ще я карате в тая община. Винаги има видовден. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
23
19
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
Имало прокуратура. Ти честно ли? Прокуратура ще има, когато главният прокурор стане избираема длъжност, а не се назначава от ГЕРБ и ДПС. Хората затова ви мразят, защото превърнахте демокрацията в по-лошо и от диктатура. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
19
18
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
Че си лакей и подлога, не е епитет, а е факт. Епитети дават общинските съветници в залата. Че сте корумпирани също е факт, а не е епитет. Аз не влагам лично отношение в обективния факт, че крадете. Ако кажа, че жена ти е грозна и няма кой друг да я вземе освен теб, това вече е епитет, но не съм на нивото на общинския ви съветник, че да го направя.
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
20
18
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
Кое е клише, лакейчо, подлого? Имате 1000 тъпи опорки клишета вие тъпанарите на власт, за да крадете спокойно и никой да не ви закача. Ето няколко "Стига мрънкахте", "Няма алтернатива", "Видяхме ги комунягите какво направиха" и най-върховната олигофрения "Сега поне нещо се прави". Хлопа им дъската на хората, които гласуват за вас и приемат корупцията като нещо нормално. Един ден ти ще си на мястото на тая жена и друга песен ще пееш, но няма да има кой да те чуе. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
23
20
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
А какво е длъжна общината? Да дава 43 милиона на Гергов за Дупката ли, да тегли заеми по 50 милиона за яхтени пристанища ли, да хвърля по 40 милиона на километър ли? Много ясно, че общината е длъжна да й реши проблема, след като 10 години е чакала. Решавате си там само личните въпроси, а хората кучета ги яли. Не се правете на много работни. Превърнали сте общината в бащиния. За вас или ваш човек ако е ще обърнете света за да го уредите, ама за нормален гражданин с проблем по канален ред нищо не може да стане, защото сте тежко болно корумпирани и като хора за чеп за зеле не ставате. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
19
20
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
и кое е лъжа, бе, пъпеш? посочи ми поне една лъжа, обаче няма такава, защото всичко е истина, което пиша и то това е капка в морето от гнусотии, в които сте се оплели в общината. ако бях на ваше място така обатачен в лайна и кражби щях да се метна от вълнолома
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
50
21
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
Петково откъде би я изгонил, бе, селтак? Общината да не ти е бащиния? Такива като теб и Портних трябва да бъдете изгонени, дето даже не сте от Варна. 43 милиона даде Портних на олигарха Гергов за една тъпа Дупка, подарихте земи за стотици милиони на любимите си мутри, а жената да има лесно ще я убиете да не ви пречи. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
19
60
петково (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3205 | Одобрение: -140
Тая простакеса и аз бих я изгонил. Вижда се, че е объркала общината с плажа. И защо непрекъснато ни се натяква, че била майка на дете с увреждане. Това да не и е написано на челото или пък да носи някакви привилегии като на активните борци през соца. Да се лекува в психиатрията. Голям въпрос го направихте, кокошки.
45
20
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
Не случайно Карбов е представител на общината в грандиозния строеж на Спорет Комплекс Варна. С такива общински съветници дето така отстояват интересите на "инвеститорите" а не на общината стадион ще имате през 3999 година. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
52
8
gugutka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 49587 | Одобрение: 22022
Този малоумен общинар виждал ли се е в огледалото в цял ръст? Да се види какъв плондер е. Общинар с подобно мислене е за дисциплинарно наказание и да мете двора на някоя болница.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
38
23
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78399 | Одобрение: 37314
в тая махленска телеточка накрая ще направят монтаж как жената обижда Карбов. нали помните как изфабрикуваха записи с Пламен Горанов че някой му вика от тълпата кажи Долу Тим. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама