Варненец: Кой полага пътна маркировка в най-натоварените часове? Ето кой!

05.08.2019 / 15:07 12

Редактор: Виолета Иванова

e-mail: violeta_ivanova_petel.bg@abv.bg

Снимка Станимир Илиев

Да полагаш пътна маркировка в най-натоварените часове в центъра на града и то с крайно съмнително качество! За това алармира варненецът Станимир Илиев, който дава и конкретен пример, илюстриран с красноречива снимка.

Ето какво пише варненецът:

"Днес сутринта по ул. Ген. Колев в отсечката от бул. Цар Освободител в посока центъра на Варна започна възстановяване на съществуващите пешеходни пътеки тип "зебра ", а иначе дупките по улицата продължават да си стоят незапълнени още от зимата.
По този повод искам да задам два въпроса на отговорните институции на град Варна.

Първи въпрос: Защо тази дейност се извършва по време на най-интензивния атомобилен трафик - в понеделник преди обяд ? В така наречените бели държави това се прави късно вечерта или през нощта - улицата се затваря, прави се каквото се прави и рано сутринта улицата се отваря за движение...

Вторият ми въпрос е свързан с качеството на "свършената " работа...
Обърнете внимание на снимката - това е пешеходна пътека на кръстовището между улици Ген. Колев и Македония. Около 9 часа първите три бели ленти от далечната страна бяха пребоядисани и оградени с конуси, съответно по същия начин бяха направени и останалите "зебри" надолу по улицата. И сега същината на въпроса: след около два часа минах пак оттам, конусите бяха махнати, тоест работата завършена, но
вижте цвета на "отремонтираните " бели ленти - вместо да са ярко бели, току-що боядисани - те вече са МРЪСНО БЕЛИ , почти като възстановените преди месеци !!! Не ми се иска, но пак ще направя сравнение с ония държави, белите - при тях хоризонталната маркировка на улиците винаги е искрящо бяла и веднъж като я положат, така изглежда (и светеща през нощта) и се запазва поне 2 години...
Спирам дотук, защото ми иде да ругая, но пък не е редно... Изводите са
ясни на всички!!!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Марио (преди 6 месеца)
Рейтинг: 2694 | Одобрение: 1049
Само дебилните, селски,варненски управници могат да измислят с аграрните си мазъци такава стратегия.Да имитираш дейност в най-натовариното време ,че да те видят всички ,колко много работиш.;)
проектиране на сгради
1
2
bokostikvonius (преди 6 месеца)
Рейтинг: -153 | Одобрение: -1618
В България няма да се учудя да видя син кит да поставя улично осветление ?? Ухилен 
10
3
Ман40 (преди 6 месеца)
Рейтинг: 3847 | Одобрение: 1237
И по новия бул."Левски", около кръговите маркировката посивя още на третия ден, даже на места вече я няма. Пак са закупили китайска боя за по-евтино... Не се накрадоха!
RB
12
2
Пешо от Виница (преди 6 месеца)
Рейтинг: 42200 | Одобрение: 17410
Просто са ги варосали, както едно време на село Баба им е варосвала къщичката си!Гняв
14
4
Дедо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 6387 | Одобрение: 3187
Качеството е такова, щото контролните органи не са си на мястото, а това е така,щото те взимат "своето " под масата, а пък "наште " фирми си удвояват печалбата от една доста елементарна по принцип работа, като не  използват специалната боя за пътна маркировка, а някакъв бъркоч, който издържа от ден до пладне...
18
6
Mercenary (преди 6 месеца)
Рейтинг: 44784 | Одобрение: 10129
Петли, толкова ли са ви тъпи админите, та не разбирате, че заради този мухльо нексуса, губите рейтинг? И че пише от няколко ника, един от които е този КорЕбан ...? Баннете го, разкарайте го от класациите и ще кротне глупака!
15
7
Дедо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 6387 | Одобрение: 3187
Вмирисаният чаршав и Ибаният кор( бивш Тъмен реван) отново направихте хомо- двойка...сега чакаме Чевения фес и да заформите хомодружинката...какво не ви е ясно, нали от всичко разбирате ????
9
39
n eXu s (преди 6 месеца)
Рейтинг: 187279 | Одобрение: 33034
Приятелчето преди да задава такива въпроси, първо да си покаже рожденото място на личната карта и къде си плаща за таралясника и тогава да пита! А дори и тогава, не му е работа - има си експерти, които решават какво, кога и къде се прави!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама