Варненец, протестиращ срещу кризата с боклука: Заплашиха ме с глоба от 300 до 800 лева

04.08.2022 / 12:24 3

Снимка Радо От Варна, Фейсбук

Кризата с боклука във Варна се задълбочава, а недоволството на хората расте. 

Варненец направи демонстрация тази сутрин пред общината и я описа във Фейсбук:

"Радо От Варна:

Днес сутринта шестима общински служители, начело с директора на дирекция "Екология и опазване на околната среда", и двама общински полицаи ме наблюдаваха (дебнаха?) в продължение на час и половина на стълбите пред общината.
Господин Колев ме предупреди (заплаши?) за потенциална глоба в размер 300-800 лева, но така и не предложи логично обяснение с какво съм заслужил такова внимание, и бързо се оттегли в сянката на сградата при останалите служители, колчем включих камерата на телефона си, за да документирам разговора.
Малко преди началото на общинската сесия в 10:00, старши полицай Гулишев и партньорът му взеха личната ми карта и предоставиха личните ми данни на общинските служители, които ги записаха акуратно.
Предвид ангажирания човешки ресурс, не разбирам защо общинската власт се оправдава, че нямала възможности да санкционира недобросъвестните граждани, които замърсяват пространствата около контейнерите за боклук.
Апропо, бих искал да знам какъв брой нарушители са санкционирани през първите 6 месеца на годината и колко човекочаса труд на общински служители и полицаи са били ангажирани за тази цел."Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
3
danx12n (преди 1 седмица)
Рейтинг: 14228 | Одобрение: 3023
"А на тези в Общината кога ще им напишат акт от РЗИ - за замъсяване с боклук." 😁 Ами, НИКОГА няма да им напишат акт. Виж, за РИОСВ - може. Ама РЗИ.... 😅 Е, нищо де, ти опитай, сезирай Кунчев. А за шума който се генерира от неизправните контейнери - пусни един донос до Валери Симеонов. 😂
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
2
0
zorkooko (преди 1 седмица)
Рейтинг: 3078 | Одобрение: 383
какво да се очаква от милиционерски изчадия - за нищо не стават бивши милиционери
zorkooko
1
10
Мракобес (преди 1 седмица)
Рейтинг: 48283 | Одобрение: 778
А на тези в Общината кога ще им напишат акт от РЗИ - за замъсяване с боклук, нехигиенична среда и за шума , който се генерира от неизправните контейнери?!?!??! И там спат. Алоуууу РЗИ????
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама