Варненец пред "Петел": В кочина ли живеем, ние прасета ли сме?!

03.09.2017 / 19:56 6

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Снимки от варненски квартал е направил читател на "Петел", който иска да покаже, че хората, дори в голям град, живеем не по-различно от животните. И това не зависи само от общината, а и от самите нас. 

Мъжът е заснел торбички навсякъде около блоковете. На кадрите се виждат още кори от яйца, опаковки от чипс и снакс, консерви, вата, компакт дискове и всякакви други боклуци, между които гражданите трябва а вървят всеки ден. Отделно се виждат високи треви пълни с опасни пълзящи гадини. 

"Не че хората не поддържат, има чудесни градинки, но наоколо е ужас. Не претендирам за кучетата и котките, които обикалят и търсят храна, те са живи същества кат нас, но поне ние да не се държим като животни", коментира човекът. 

Въпреки, че кварталът е "Възраждане", картината може да се види във всеки друг район. Въпрос до култура и възпитание. Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Mitko (преди 4 години)
Рейтинг: 2833 | Одобрение: 578
Моля, затваряйте капака на контейнерите за смет, във Варна често духа вятър и разпилява всички боклуци /торбичките, хартията/ по улицата. Да не говорим, че гларусите също ровят и разпиляват боклуците....
7
1
xXx (преди 4 години)
Рейтинг: 31600 | Одобрение: 12510
Циганите като ровят по кофите така става, но кой сме ние да ги съдим те са по висша раса и законите не важат за тях. След време ще се върне робството и циганите ще са господстваща раса в България.  Да не забравяме и мързелите дошли на квартира от някое село свикнали да си хвърлят боклука пред къщата , сега ги мързи да слязат до кофите и директно без балкона хвърлят, нали е от село и е за малко не му пука изобщо. Всяка вечер чувам как нещо хвърчи и се разбива пред блока от по горните етажи, колкото повече на квартира идват разни "граждани" толкова повече неща се чуват да летят, че и претенции имат същите за парко места.
Рейтинг: 43800 | Одобрение: -1925
Не виждам кое е новината тук, всичко до момента е обичайно.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik