Варненец събира овации за градинката пред блока му

17.09.2021 / 13:57 3

снимка  Зорница Трифонова/„Забелязано във Варна“

Самодеен градинар получи комплименти на много варненци заради това, в което е превърнал зелената площ пред блока, в който живее. Мястото е оформено с декоративна украса от камъни, внимателно подкастрени храсти и симпатична ограда. Доброволното благоустройство на мястото е обхванало и трафопост, част от който е боядисана в бяло, зелено и червено.

Варненката Зорница Трифонова публикува снимки от мястото във фейсбук групата „Забелязано във Варна“. Тя уточнява, че цялата грижа за това пространство е на мъж около 40-те. Името му обаче не се споменава.

 Участниците в групата поздравяват градинаря, но някои от тях се притесняват, че градинката може да бъде унищожена – или от вандали, или от крадци оборудване за дворове.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
село варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 1044 | Одобрение: 129
Кмета да вземе да започнат да упражняват контрол на кучкарите. Изпосрали са навсякъде около блоковете. Някой да има глобен за това ? И това ми било морска столица. Мръсотия и цигания навсякъде !!!
Кмете, не се ли срамуваш гледайки как Варна е заприличала на село с боклуците, разбити улици, неправилно паркирани коли. Защо няма КОНТРОЛ !!!
3
0
Master (преди 1 месец)
Рейтинг: 778 | Одобрение: 168
Не е така, на общината е най-евтино нищо да не прави, но тогава не може да се оправдае откраднатото - така е по-лесно. Ти се благодари, че не е изникнал поредния междублоков блок)))) на място на градинките. Относно градусите - надценяваш общинарите, те не си поставят подобни цели...нешата там се измерват в "ми дадоха, им взех".
Master
5
1
Пиша на кирилица (преди 1 месец)
Рейтинг: 2450 | Одобрение: 305
Една градинка пролет не прави, само в кв. Левски от Трилъчката до НАП се затриха 5 градинки всяка с размери 100 на 50м. като ги превърнаха в бетонни площадки с желанието до 10 месеца да им сложат изкуствена гумена настилка с черен цвят. Това лято между блоковете беше 35°С. След догодина ще са заветните които общината е  си е поставили за цел 54°С. На всичкото отгоре до тия площадки или има вече такива или има училища със заключени дворове. Ама на Общината и на Кметството им е по-евтино да налеят бетон от колкото да назначат някой да коси трева.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама