Варненка с емоционална изповед във Фейсбук до всички живи мотористи: Мислите се за безсмъртни, но не сте!

29.08.2019 / 17:03 16

илюстрация: pixabay.com

Жена от Варна разказа за поредната опасна ситуация на пътя, предизвикана от неразумнотго каране на мотоциклетист и липсата на каквото и да е съоброзяване с всички останали на пътя.

Стела Иванова описва подробно случката в групата "Виждам те КАТ - Варна". Предаваме нейният разказ без редакторска намеса. Важно е да се каже, че той се приема доста остро от част от мотоциклетистите в популярната група в социалната мрежа. Ето и самият разказ за случката: 

Обръщам се към всички живи мотористи и съжалявам за всички такива, загубили живота си...Да почиват в мир! 
Искам да ви кажа на всички вас, които се мислите за безсмъртни, че не сте такива и най-лошото е , че не мислите не само за себе си, но и за другите на пътя. Казвам всичко това, защото днес и аз щях да стана поредната грешка на пътя, а може би и самия моторист! Излизайки на двупосочен път и завивайки на ляво, спирам на стоп и изчаквам...от ляво ми спират и ми правят път...поглеждам надясно...никой...тръгвам и отгоре ми връхлита мотор и отгоре на всичко и ми свири....И да ми свири и да не ми....аз нищо не можех да направя...освен да спра, но той не можеше....но все пак успя по някакво чудо и заби ръцете си на предния капак и изтласка назад задницата на мотора, което и аз не знам как точно се получи, но слава богу...катастрофата се размина...Цялата треперех и не знаех къде се намирам...единственото, което си помислих е, че не е карал бързо, защото мисля, че точно това спаси сблъсъка...но от друга страна си мисля и следното: Ок, не караш бързо, а мислиш ли като караш? Не може да не видиш цяла колона спрели коли и то не , на светофар, а на двупосочен път и да не включиш, че за да са спрели, значи пускат някой да завие...не е ли логично и ти да спреш и да изчакаш?! Защо си мислят, че не са мотори, а колелета и могат да минават навсякъде?! Да, ама не сте....колелетата се движат бавно и се пазят, а вие с бясна скорост и никой не пазите! И после след абсурдни действия....плачем и оплакваме и кой е виновен? Сигурно другият....а ти си невинен....Дали??!!Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35362 | Одобрение: -2908
Ти си оглеждаш по цял ден дупенцето сцепено.
3
4
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 62905 | Одобрение: 16290
уйчо само не поглеждай огледало ще се оплашиш
3
7
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35362 | Одобрение: -2908
асс, като тебе друг олигофрен  няма на света. Явно по цял ден с овцете общуваш, говориш им и ги ебеш. 
2
5
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 62905 | Одобрение: 16290
уйчо лапай ми неграмотня х.... и се вращай на село. писнями някави дебили дето за първи път през живота си са вияли светофат на 50 да ми казват какво да правя ти не си ми майка.
6
7
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35362 | Одобрение: -2908
ас, научи се първо да пишеш, неграмотнико! От Максуда си явно! Има и тъпанари на 4 колела, които по същия начин тормозят хората, спрятат си гонки и дрифтят на кръстовищата по завоите! 
11
5
милен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18568 | Одобрение: 2388
 Тъй тъй, Стоянчо, Корибанчо и БУМ БУМ-чо, пий бензин и върти педалите, пляс пляс  педалите чаршафино. 
3
12
стоян (преди 1 годинa)
Рейтинг: 6767 | Одобрение: -11388
Милене, утрепко, аз нещо което не се движи с бензин/дизел, не карам и не купувам! А за оня пролетарий крис, сега нямам време - отивам да вечерям и да си гледам мача
9
3
милен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18568 | Одобрение: 2388
Стояне, Корибане и БУМ БУМ-е, първо си купи тротинетка, която да движиш с крак и тогава обяснявай за предимство изчаквана и арменски попове, и пиши повече коментари от профила на чаршафа за лесбийки и селски дебили и общи работници, защото Крис ще те изпревари, въпреки, че го шариш с хиляди минуси.
20
2
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 62905 | Одобрение: 16290
да бе уйчо твоите свесни хора на две колела се чуват по цяла вечер.
17
2
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 41457 | Одобрение: 15187
Аз нямам проблем да пазя моториста.Проблема е тогава,когато моториста НЕ ИСКА да се пази.
2
26
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35362 | Одобрение: -2908
Идиотите на 4 колела само ги подминаваме, четем статистиката и толкоз. И на две колела има идиоти, но болшинството са свестни хора, спазващи правилника и обичащи вятъра! 
0
37
стоян (преди 1 годинa)
Рейтинг: 6767 | Одобрение: -11388
И защо да те чакам, като съм с предимство ма! И да не съм, пак ще мина! На такава и бия два шамара и си тръгвам - да ходи да се оплаче на арменския поп
36
4
хехе (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2872 | Одобрение: 1482
работата е ... пази моториста (от самия него)... глупостта и наглостта обичат да се движат на две колела!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама